Incredibil.Online


HALUCINANT ! Neferu, planeta aflata in fundul Terrei ! Zeii au iesit din gaura ! FENOMENAL !


Unul dintre cele mai mari mistere antice este planeta geamănă a Terrei, numită Neferu sau Baal. Misterul este unul fantastic pentru că civilizațiile antice cunoșteau foarte bine această planetă, care se află nu departe de Terra și are aproximativ aceeași orbită cu a planetei noastre în jurul Soarelui.

Chiar dacă pare greu de crezut, civilizațiile antice, precum cea egipteană sau cea sumeriană, dețineau numeroase informații prețioase cu privire la o planetă, care se află în opoziţie cu Terra. De pe această planetă, numită Neferu, au venit pe Terra niște ființe superioare, care semănau foarte bine cu oamenii, doar că dețineau numeroase puteri inexplicabile.

Aceștia au fost supranumiți zei și astfel cuvântul Neferu a devenit sinonim cu zeii. Textele şi legendele scrise care ne-au rămas de la vechii sumerieni conţin şi ele multe referiri la o civilizaţie foarte dezvoltată care “a coborât din ceruri pe Pământ” şi a colaborat îndeaproape cu elita din Sumer. Interacţiunea dintre “zei” şi oameni a devenit atât de strânsă, încât o serie de texte antice vorbesc deschis despre “zeii” care au avut relaţii sexuale cu “fecioarele pământene”. Rezultatul a fost naşterea unor copii cu capacităţi genetice neobişnuite, descrişi în legende că “semizei”, care au devenit conducători ai Sumerului.


Interesant este faptul că acești zei au venit de pe o planetă care se află în opoziţie cu Terra. Ce înseamnă acest lucru? Pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba cu Neferu trebuie să analizăm informațiile pe care vechii egipteni ni le-au lăsat moștenire și istorii le ignoră cu desăvârşire.

Este vorba despre o frescă din celebrul mormânt al faraonului Ramses al VI-lea, un faraon al celei de a 20-a dinastii din perioada Noului Regat. Un fragment din Cartea Pământului înfățișează un bărbat gol, acoperit cu vopsea de culoare galbenă. Din falusul sau picura sperma pe capul unei mici siluete umane. Ce asociaţii se pot face?

Figura din centru este Soarele, de aceea corpul său este pictat în galben auriu. Falusul şi spermă fac aluzie la darul vieţii! Să ne uităm din nou. Prin centrul figurii trece o linie curbă. Aceea e o orbită. Două planete sunt prezente pe această orbita: una în faţa figurii, cealaltă, în spate. Aceasta compoziţie precizează clar că pe orbita Pământului (a treia de la Soare) două planete sunt în mişcare: Pământul şi un alt corp ceresc.



Soarele e orientat spre Pământ, mărimea (masa) acestuia este mai mică decât mărimea planetei din spatele Soarelui. Aceasta este situată diametral opus de noi, în spatele Soarelui, aşa că nu o putem vedea! În mod evident, egiptenii încercau să păstreze pentru eternitate informaţiile obţinute de la Neferu. Prin urmare, aceste informaţii nu numai că au supravieţuit pe zidurile mormintelor din Valea Regilor, dar şi în cosmogonia pitagoreicului Philolaus, care a afirmat, de asemenea, că în spatele Soarelui (pe care el l-a numit Hestia, vatră centrală) există o planetă similară cu propria noastră planetă – Contra-Pamantul sau Anti-Pământul.

ÎN CĂUTAREA LUI NEFERU

Secretul acestei planete se păstrează cu sfințenie, dar cu toate acestea agenția spațială rusă a trimis mai multe sonde pentru elucidarea misterului. Prima sondă a fost Phobos 1, care a fost lansată la 7 iulie 1988, şi după ce a intrat pe orbita planificată, a început să facă fotografii ale Soarelui, în conformitate cu programul său.

Ceva misterios s-a petrecut și misiunea Phobos 1 s-a încheiat brusc. Descoperirea nu s-a mai realizat, dar cu toate acestea ruşii nu s-au lăsat bătuți. A urmat Phobos 2, sondă care a fost trimisă spre Marte pentru a putea fotografia tot ceea ce se află în partea opusă Soarelui și care nu se poate vedea de pe Terra. Misiunea a fost un eșec, ultima imagine pe care Phobos 2 a trimis-o înapoi pe Pământ a arătat un obiect imens, în formă de trabuc eliptic, care, evident, deviase sonda.

DECLARAȚII BIZARE

Astrofizicianul Dr. Kirill Butusov este convins că Neferu există undeva în spatele Soarelui, plasată exact pe orbita Terrei. Pentru a face lumină în acest caz, omul de știință susține că “prezenţa unei planete în spatele Soarelui şi comportamentul raţional al anumitor forţe asociate cu aceasta sunt indicate de o serie de comete neobişnuite, despre care avem deja o mulţime de informaţii. Aceste comete uneori ajung în spatele Soarelui, dar nu mai revin, ca şi cum ar fi nişte navete spaţiale”.

1terraformarea Neferu, planeta aflată în opiziția Terrei de pe care au coborât zeii

Trebuie subliniat faptul că locaţia acestei planete pe orbita noastră, în spatele Soarelui, o plasează în sfera favorabilă vieţii. O astfel de abordare a evenimentelor este destul de încurcată – dar, treptat, piesele încep să se potrivească.

Prin urmare, prima concluzie ce se desprinde din cele prezentate mai sus, concluzie pe care ne dorim să o subliniem, este aceea că “sursa” cunoaşterii antice pare a fi de origine extraterestră!

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate