Incredibil.Online


INCREDIBIL ! Piramida ingropata din Alaska. Nimeni nu stie unde e sau daca exista, dar omoara anual 18.000 de oameni.


Piramida mai este numită si „Întunecată” pentru că se afla complet sub pământ. Ea reprezintă o sursă tăinuită de energie colosală, care singură ar putea furniza fără probleme întreaga putere necesară pentru a alimenta cu electricitate întreaga suprafaţă a Canadei. 

În acelaşi timp, „oameni în negru” se pare că păzesc cu străşnicie secretul acestei piramide subpământene, veche de mii de ani, prin intermediul unor garduri electrice sofisticate şi ale altor dispozitive explozive foarte periculoase. Ceva în genul instalaţiilor de protecţie ce puteau fi întâlnite acum 1-2 decenii în faimoasa Arie 51 din Nevada.

Pe 22 mai 1992, China a realizat cel mai mare test nuclear subpământean al său. Geologii şi seismologii chinezi au folosit atunci prilejul pentru a studia modul de comportament al crustei planetei.

Ceea ce au descoperit a intrat însă imediat sub incidenţa marilor secrete de stat: în partea de vest a peninsulei Alaska, adânc sub pământ ei au detectat forma unei piramide imense, care este situată între Muntele McKinley şi oraşul Nome.


Canalul 13 de televiziune din oraşul Anchorage, din Alaska, se pare că a furnizat o ştire în toamna anului 1992 despre testul nuclear al chinezilor, însă până la ora actuală nicio altă ştire nu a apărut în mass-media americană cu privire la acel eveniment şi mai ales la acea descoperire stranie.


 
Abia în 2012, reporterul, editorul şi producătorul de televiziune Linda Moulton Howe a realizat o investigare de proporţii asupra subiectului şi a constatat că în zona respectivă există de fapt o grupare de trei mari piramide ce formează un veritabil „triunghi al morţii” în Alaska, ce a provocat din 1988 şi până în prezent dispariţia a mai mult de 16 000 de persoane.


Probabil serviciile secrete americane şi canadiene cunosc deja mai în amănunt problema şi este posibil chiar ca în această direcţie ele să conlucreze îndeaproape cu guvernul chinez. Din păcate, cel puţin până în prezent, această conlucrare nu dă deloc semne că ar dori să fie în folosul populaţiei Pământului, ori pentru bunăstarea şi evoluţia ei.”

Recititi stirea ! Recititi-o !

Ok ?

Acum, daca ati inteles ceva, lasati un mesaj. Daca nu, dati-va cu capul de un perete ! Eu asa am facut !

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate