Incredibil.Online


SOCANT ! Zvastica nu e ceea ce credeti ! E simbolul eliberarii ! VIITOARE !


Multe din vechile culturi europene aveau printre simbolurile principale svastica. Svastica este întâlnită la etrusci, celți, greci, romani.

În Otagon, Grecia, a fost descoperit un disc care are încrustate simboluri reprezentând zvastica. Discul datează din secolul al VIII-lea î. Hr.

Mulți dintre noi eram tentați să credem că, svastica este un simbol al hinduismului indian. Istoricii au lansat o nouă teorie. Hinduismul nu s-a născut în India, ci în Europa, iar creatorii acestei religii au fost arienii, reprezentanții rasei albe.


În toate ruinele antice din Europa a fost descoperit acest simbol. Migrația arienilor către India a adus această religie pe aceste meleaguri.

Ca simbol, svastica reprezintă simbolul solar al roții în mișcare. Svastica o regăsim în cultura Turdaș Vinca, din care fac parte și Tăblițele de la Tărtăria, cu o vechime de 7500 de ani.

Simbolul îl regăsim pe ceramica de la Cucuteni, pe ceramica geto-dacilor, pe mormântul reginei Maria și pe ia românească.
Este eronat să asociem termenul arian cu Hitler. Istoric vorbind, arian înseamnă rasă albă, europeană. Termenul a fost utilizat cu mult înainte de regimul hitlerist, care îl identifica cu păr blond și ochi albaștri.




Teoria conform căreia hinduismul s-a născut în Europa este acceptată de o mare parte dintre istorici, profesori, cercetători.
India era populată de dravidieni, oamenii cu pielea închisă la culoare. Prin nordul Indiei au pătruns arienii, un popor de războinici, care au adus cu ei această religie. Victoria arienilor asupra dravidienilor a avut loc într-o perioadă de timp scurtă.

Arienii au renunțat la viața nomadă și s-au stabilit în India. Ei au realizat castele, în acest mod își protejau originea, și era menținută separarea față de dravidieni.


În anul 1870, arheologul Schliemann a descoperit ruinele orașului Troia. Situl era plin cu simboluri care reprezentau svastica.
Ne punem întrebarea, de ce istoria nu ne prezintă aceste descoperiri, de ce copiii nu studiază adevărata istorie? Este posibil ca aceste realități să deranjeze sisteme, elite, puteri, instituții.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate