Incredibil.Online


SOCANT ! Statueta unui înger a fost descoperită într-o rocă de pe Lună


Un savant de renume din Washington a făcut de curând publică ştirea că echipajele de cosmonauţi ale NASA au adus de pe Lună o rocă în care era incastrata o statuetă din metal de 30 de cm reprezentând un înger cu aripile deschise.


 
Statueta a fost adusă pe Pământ acum 26 de ani de către membrii echipajului Apollo 11, afirma dr. Morris Wedler, un reputat geolog din Washington, ce a lucrat el însuşi la NASA vreme de două decenii.


 
După părăsirea agenţiei, în 1987, savantul a păstrat însă legătură cu foştii sau colegi ajungând şi în posesia uluitoarei informaţii. Implicaţiile ce decurg din descoperirea acestei uluitoare statuete sunt absolut năucitoare, declară el, înseamnă că odată, în vechime, pe Lună a existat o atmosferă care a permis viaţă şi că acolo au locuit fiinţe inteligente cu un pronunţat simţ al frumosului.

INGERUL E BARBOS SI ARE IN MANA O CANA CU CAFEA.
 
Îngerul o reprezentare a unei femei cu aripi crescute din umeri şi părul lung ondulat a fost confecţionat dintr-un compus al fierului, care se găseşte numai pe solul lunar, ceea ce înlătura cu desăvârşire posibilitatea ca statuia să fi fost lăsată acolo de membrii echipajelor spaţiale terestre sau de fiinţe extraterestre.

SLEFUIREA MANUALA ARATA RABDARE !

În plus, metalul a fost îndelung şlefuit de reprezentanţii civilizaţiei misterioase care au făcut statuia.

Analizele chimice ale micii statui indică o vechime de aproximativ 200.000 de ani, ceea ce înseamnă că a fost realizată în urmă cu circa 170.000 de ani înainte ca viaţa inteligentă să apară pe Terra.

GAINA CARE FACE OUA DE AUR A FOST DESCOPERITA LANGA INGER ! 

Acelaşi dr. Welder afirma că esteţii cărora li s-a prezentat ciudată descoperire au ajuns cu toţii la concluzia că oricine este responsabil de crearea acestei statui a fost foarte talentat şi a avut un simţ al frumosului ieşit din comun.



Cercetând la rândul lor statueta, antropologii de la Washington au ajuns la concluzia că fiinţele care au creat-o aveau un fel de religie oarecum paralelă cu creştinismul actual şi probabil aveau un Dumnezeu al lor, ceea ce duce la concluzia că principiile spirituale cele mai importante au fost şi sunt aceleaşi pretutindeni, în lumea terestră sau extraterestră.

COCOSUL A CANTAT DE 2 ORI.VINE APOCALIPSA !

Deşi descoperirea este uluitoare şi tinde să revoluţioneze toate cunoştinţele despre Lună acumulate de oameni până în prezent, cercetătorii de la NASA afirma că au păstrat până acum secretul de teamă să nu stârnească panică.

Eu am primit informaţia de la persoane care au toate motivele să nu vrea să-şi divulge identitatea, a declarat presei dr. Morris, după ce autorităţile au negat public existenţa statuii cu pricina.

Dacă nu ar fi existat, de ce s-ar mai fi ostenit cei de la NASA să dea o dezminţire? E sigur că le e teamă că nu cumva lumea întreagă să nu se înspăimânte la gândul că nu suntem singuri în Univers, a mai afirmat savantul.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate