Incredibil.Online


ULUITOARELE MISTERE ale OMENIRII (1)


Dintre misterele rămase nerezolvate din perioada celui de al Doilea Război Mondial consemnăm Bătălia de la Los Angeles, enigmatica viață a nazistului Rudolf Hess, dispariția zborului 19 în Triunghiul Bermudelor.
 
Bătălia de la Los Angeles
 
La câteva luni de la atacul de la Pearl Harbor, americanii au intrat într-o stare de panică din cauza unui atac japonez. În anul 1942, un submarin japonez a bombardat, în apropiere de Santa Barbara, petrolierul Ellwood.
 
În aceeași lună, tensiunea a crescut. S-a spus că un balon meteo a declanșat panica. Rachetele de semnalizare au apărut pe cer pentru a anunța un potențial pericol. Oamenii au văzut pe cer flăcările mai multor atacatori și un baraj de foc antiaerian, care a umplut cerul.

Acțiunile au continuat mai multe nopți. În final, au fost trei victime, din cauza unor atacuri de cord și trei morți din cauza unor incendii.

Nu s-a găsit nicio aeronavă japoneză, iar mai târziu Tokio a negat că avioanele sale s-ar fi aflat în apropiere de Los Angeles.
În timp, au existat speculații cu privire la apariția primelor OZN-uri în SUA.



Dispariția misterioasă a zborului 19

Acesta este unul dintre cele mai misterioase incidente din toate timpurile. S-a întâmplat la câteva luni de la terminarea războiului dar, a implicat avioane americane. Locotenentul Tylor a condus zborul a cinci avioane TBM Avenger într-un exercițiu de antrenament, de la o bază navală din Florida.

La stația radio, Tylor a spus că busolele nu mai funcționează și că el nu știe unde a fost. După ce au zburat într-o confuzie totală timp de mai multe ore, avioanele au rămas fără combustibil. Niciunul dintre avioane nu a mai fost detectat și se presupune că toți cei 14 oameni de la bord au murit. Avioanele au dispărut în Triunghiul Bermudelor.

Ciudata viață a lui Rudolf Hess

Viața lui pare desprinsă dintr-un roman de spionaj. El a fost adjunctul lui Hitler și în anul 1941 a zburat din Germani în Scoția. Avionul său a fost urmărit de cele britanice și în cele din urmă s-a prăbușit. A supraviețuit miraculos și a fost capturat de britanici.

El a solicitat să poarte discuții cu ducele Hamilton, susținând că va negocia un acord de pace cu Marea Britanie. Britanicii l-au ținut prizonier de război.

El a petrecut mai mult timp ca prizonier în Turnul Londrei și în alte închisori. A fost judecat la Nuremberg, unde a fost condamnat la închisoare pe viață.

A murit în anul 1987 la închisoarea Spandau, Berlin. Există o teorie a conspirației conform căreia el a fost trimis de Hitler în Marea Britanie pentru a negocia împotriva URSS.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate