Incredibil.Online


ASTRONOMIC ! Exista PLANETE ascunse in SISTEMUL SOLAR ! Potential LETALE !


Sunt tot mai mulți specialiști care susţin că există in sistemul nostru solar planete pe care nu le-am descoperit incă și care au o influență covârșitoare asupra sistemului nostru solar.


 
In acest mod ar putea fi explicate numeroasele anomalii detectate si care nu au putut fi explicate.
Uranus a fost descoperit in anul 1781 si nu s-a putut explica mult timp mișcare neregulata pe care o avea. Mai târziu, atunci când a fost descoperit Neptun s-a înţeles ca acesta ar fi cauza.


 
Pluton a fost descoperit in anul 1930 si până in anul 2006 a fost considerat cea de a noua planetă.

In anul 1940, astronomul chilian Ferrada a fost primul care a vorbit despre planeta X. El a numit-o planeta cometă pentru că orbita si viteza erau ale unei comete.

In anul 1976, cercetătorul Zecharia Sitchin a readus in discuție această misterioasă planetă. Sitchin a fost primul cercetător care a putut citi si interpreta tăbliţele sumeriene. Sitchin a susținut că în vechile texte sumeriene era descrisă o planetă misterioasă numită Nemesis sau Distrugătorul.



Civilizația sumeriană a trăit acum 6000 de ani, pe actualul teritoriu al Irakului. Se spune că ar fi prima civilizaţie de pe Pământ. Sumerienii sunt cei care au inventat matematica, scrierea, primele forme de agricultură. Ei au excelat in astrologie si astronomie.

Sumerienii descriau planeta Nemesis ca fiind o mini constelație. Ei considerau ca Nemesis este un frate geamăn al Soarelui. Nemesis era descrisă ca fiind o stea pitică, închisă la culoare. Nemesis este o stea invizibila din cauza stratului de oxid de fier roşu care o acoperă. Se spune că in jurul lui Nemesis se află alte trei planete care gravitează in jurul ei. Nemesis penetrează sistemul nostru solar odată la 3600 de ani.

În toată această perioada, NASA a păstrat tăcerea cu privire la Nemesis. Abia in anul 1993, NASA a dat un comunicat in care se spunea ca o planetă misterioasă a penetrat in sistemul nostru solar. Comunicatul a fost unul scurt. Se spunea că planeta are o dimensiune de patru ori mai mare ca Pământul, că are o orbită inclinată și se află la o distantă de 7 miliarde de mile fată de Soare.

După anul 1996, NASA a dat foarte puţine comunicate cu privire la Nemesis. Putinele știri le-am aflat de la cercetători si agenţii particulare.

Sitchin susținea că o parte din textele sumeriene descriau Nemesis ca fiind planeta care va aduce sfârşitul lumii. In anul 2003,

Departamentul de Apărare al SUA a produs un documentar în care cercetători americani susțineau că pe planeta noastră au intervenit schimbări majore, de la cele climatice, cutremure sau erupţii vulcanice. In oceanul Atlantic s-au înregistrat schimbări de curenţi care vor avea o influenta majora asupra climei.

In anul 2010, ziarul The Telegraph publica un articol numit în căutarea planetei care aduce moartea. In articol, NASA era acuzata că ascunde anomaliile care se produc pe planeta noastră și că sistemul solar este într-o schimbare majoră.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate