Incredibil.Online


SOCANTA CONSPIRATIE MONDIALA. RAZBOIUL METEOROLOGIC PURTAT in ROMANIA. Cine-i in spatele lui ?...


Agenţia de ştiri Sputnik şi-a inceput lucrul pe piaţa globala la 10 noiembrie 2014. 
”Sputnik arata o lume multipolara, in care fiecare ţara are interesele sale naţionale, cultura, istoria, tradiţiile sale” - se autodefineşte Sputnik, o altfel de Vocea Rusiei, dar cu acelaşi stapan.
”Sputnik vorbeşte despre ceea ce alţii tac”, cum ar fi milioanele de crime ale lui Stalin, ale sovieticilor şi ale KGB-ului, şi, cu voia dumneavoastra, ale ultimului pe lista, Vladimir Putin.

Astfel ca nu-i de mirare cum Sputnikul de la Kremlin vede, multiplica şi inventeaza conspiraţii mondiale impotriva Romaniei. 

Numai din partea Moscovei şi a Kremlinului se doreşte binele Romaniei!... 

Psihopaţii sovietici de la Agenţia de ştiri Sputnik au publicat zilele trecute un articol despre... Razboiul meteorologic purtat in Romania.

”Fenomenele meteo extreme pot fi controlate de om, iar Romania ar putea fi un poligon de testare a armelor geoclimatice intr-un razboi meteorologic al marilor puteri.(...) 

Arma meteorologica, in reglarile de conturi ale marilor puteri ale lumii Romania se afla tot mai frecvent sub asediul fenomenelor meteo extreme, iar aceste fenomene pot fi controlate de om, spunea ceva mai demult generalul Emil Strainu. In opinia acestuia, ar fi vorba de o tehnologie din anii '50-'60, iar marile puteri dispun de ea la moment.(...) 

Strainu opina ca, prin intermediul acestei tehnologii, marile puteri "işi platesc reciproc poliţe, fara sa mai foloseasca tancuri si rachete". 

„Razboiul economic il fac distrugandu-ti recoltele, campurile de legume si de fructe, pomii fructiferi, viile. Este un razboi intre Est si Vest. Primele cinci mari puteri ale lumii sunt detinatoare a ceea ce se numeste arma meteorologica si desfasoara razboiul meteorologic. E foarte simplu. Romania, de peste 35-40 de ani, este un poligon de incercare a armelor geoclimatice", a precizat atunci Strainu, care a facut declaraţii in acest sens şi in cadrul unor dezbateri televizate recente, in contextul discuţiilor despre privatizarea AMN. In opinia acestuia, astfel de fenomene s-au produs de exemplu in 2005, cand pe piaţa romaneasca si-au facut intrarea mari furnizori de legume si fructe din centrul Europei si din Asia, scopul fiind distrugerea agriculturii romaneşti. 



Potrivit generalului Strainu, o consecinţa a acestui razboi climatic va fi inteţirea fenomenelor meteo extreme — inundaţii, furtuni, apariţia tornadelor in Romania, care pana nu demult puteau fi vazute doar la televizor. Iar o soluţie pentru rezolvarea acestei situaţii se pare ca nu exista” - spune Sputnik.md...

Este interesant, pana la urma, increderea pe care o acorda agenţia de ştiri sovietice a fostului KGB generalilor din Romania, aceiaşi generali care evident ca nu au orchestrat nici lovitura de stat din 1989 şi nici nu au dezmembrat economia romaneasca dupa 1989.
Aceiaşi generali care n-au vazut razboaie decat pe hartiile primite de la Moscova şi care şi-au caştigat stele de pe umeri şi averile de milionari in euro muncind pe branci intr-o ţara a tuturor posibilitaţilor şi a oamenilor cinstiţi şi saraci cum este Romania...

Pentru ca ştiţi cum e. INTERESELE RUSO-SOVIETICE s-au evaporat din ROMÂNIA dupa 1989... Sunt numai americani, sorosisti, corporatisti, multinaţionali, europeni lacomi, romani vanduţi Occidentului...


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate