Incredibil.Online


ŞOCANT ! Al TREILEA OCHI există şi poate fi ACTIVAT ! AFLĂ CUM !


Glanda pineala a fost ultima glandă endocrină identificată de lumea medicală. Mult mister și  speculații există în jurul ei. Decartes scria că este lăcașul sufletului.
 
El își baza susținea pe faptul că este singurul organ de la cap care nu este conjugat, adică nu prezintă forme simetrice de o parte și alta a planului sagital. Ulterior, s-a demonstrat că glanda pineală are două emisfere care au fuzionat.
 
În mitologia vedică, glanda pineală este asociată cu chakra coroanei sau al treilea ochi. Această glandă face legătura cu lumea de dincolo, cu lumea viselor și a paranormalului.

Se spune că forța vitală intră în fetus în a şaptea săptămână de viață. Este momentul în care devenim oameni și glanda pineală se declanșează. Glanda pineală este ochiul psihic cu ajutorul căruia vedem dincolo de timp și spațiu. Ea este activată de lumină și controlează bioritmul din corp, este orologiul biologic care determină procesul de îmbătrânire.

Glanda pineală este cea mai puternică sursă de energie eterică care declanșează puteri supra naturale. Ea conține un lichid cu o cantitate mare de cristale de apariţie și este cea mai magnetică parte a corpului. Ceea ce este interesant este faptul că textele din toate religiile o descriu și o consideră partea cea mai misterioasă a organismului.
                                                                                                                                                                 

Ea are forma unui con de pin, imagine pe care o regăsim și în fata palatului Belvedere din Vatican. Pe măsură ce glanda pineală începe să se calcifieze, intervin probleme legate de depresie, anxietate, somn.

În urmă cu milioane de ani, o parte din creaturile Terrei aveau un al treilea ochi, situat în creștet. Și astăzi, o specie de broaște și una de şopârle prezintă un al treilea ochi.

În anul 1988, cercetătorul Vaul Heart a descoperit că glanda pineală este un organ senzorial care convertește undele magnetice în unde neurochimice.

S-a spus că este singurul organ din organism care are legătură cu cea de a patra dimensiune. Ea poate capta radiațiile electromagnetice produse de Lună și Soare. Glanda pineală este capabilă să detecteze dimensiunile invizibile.



Exista cateva modalitati vizate pentru a activa cel de-al treilea ochi, dar toate implica relaxarea corpului, focalizarea mintii si vizualizarea energiei celei de-a sasea chakre. Meditatia este o experienta extrem de personala, asa ca incearca sa iti ajustezi practicile de meditatie pentru a corespunde preferintelor tale. De exemplu, s-ar putea sa preferi meditatia afara, sau noaptea, sau intr-o anumita incapere.

Desi este important sa iti proiectezi sesiunile de meditatie pentru a corespunde nevoilor tale personale, mai este de asemenea esential sa ai in minte o clara intelegere despre ceea ce incerci sa realizezi – si cum sa o realizezi. Aici este unul dintre multele exercitii de meditatie propuse. Este recomandat ca sa incepi prin urmarea acestor pasi si sa personalizezi procesul pe masura ce inveti mai multe despre stilul tau de meditatie.

1. Relaxeaza-te intr-un loc linistit. Ai putea alege sa stai in pozitia lotusului sau sa te intinzi.

2. Inchide-ti ochii. Lasa-ti mintea clara. Relaxarea completa este foarte dificila, asa ca acorda-ti timpul necesar si ingaduie-ti sa te eliberezi de o grija dupa alta.

 
3. Odata ce mintea iti este calma, focalizeaza-ti energia mentala in centru fruntii. Glanda pineala este localizata in creier, deci concentreaza-te asupra acestei glande. S-ar putea sa simti caldura, sau o senzatie de furnicatura la acest moment al exercitiului.

4. Vizualizeaza un al treilea ochi in centrul fruntii. Concentreaza-te pe imaginile acestui ochi deschizandu-se si asupra frecventei energiei acestui ochi sincronizandu-se cu restul energiei din corpul tau.

5. Repeta acest exercitiu pana cand ai trezit potentialul complet al celei de-a sochiasea chakre. S-ar putea sa descoperi ca, pe masura ce acest al treilea ochi devine puternic, poti sa privesti camera din perspectiva lui. Cu ochii inchisi, vizualizeaza camera cu cel de-al treilea ochi.
De ce este important cel de-al treilea ochi?

Se crede ca activarea celui de-al treilea ochi imbunatateste perceptia si com
unicarea. Indivizii care si-au deschis cea de-a sasea chakra sunt sensibili la energia din jurul lor si sunt usor afectati de factorii externi, precum hrana pe care o mananca.

Daca esti gata sa iti activezi cel de-al treilea ochi, tine minte ca procesul s-ar putea sa ia ceva timp. Pentru multi se intampla repede, pentru altii este nevoie de ani. Aminteste-ti ca aceasta este o oportunitate de a te cunoaste mai bine pe tine insuti si energiile dinlauntrul tau.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate