Incredibil.Online


SOCANT ! EXTRATERESTRI au inventat RELIGIA, oamenii fiind prea proşti să o facă !


 
O nouă teorie a conspirației spune că, înainte de scrierea unor texte religioase precum Biblia, forme de viață extraterestre au vizitat Pământul și au fost văzute ca „zei” de către oamenii mai primitivi.
 
Într-un articol intitulat „Străinii se întorc să-și recupereze” „Religia”, site-ul ufointernationalproject.com a încercat să explice teoria.

Se revendică faptul că străinii au creat textele religioase în beneficiul omenirii sau au fost scrise de oameni pe baza „zeilor străini” care au vizitat la acel moment Pământul.

S-a afirmat că speciile extraterestre mult mai avansate au fost deranjate de faptul că oamenii au folosit religiile ca un motiv pentru a duce nenumărate războaie de-a lungul sutelor de ani.Articolul spunea: „Religia nu a fost concepută pentru terrorism”


Omul a continuat să poarte o serie de războaie desfășurate în numele religiei, inclusiv conflictele amare din Orientul Mijlociu împotriva statului islamic. Autorul fără nume al piesei a spus: „Am studiat toate religiile de peste 20 de ani și nu m-au condus la nimic altceva decât la o concluzie vastă”.


                                                                                                                                                                 

„Omul nu era suficient de inteligent pentru a scrie vreuna dintre religii și mă refer la spiritualitatea estică (eul), religiile occidentale (Dumnezeu – pe care eu mereu mi l-am amintit ca forţă extraterestră) sau Creationismul american (Natura însăși, inclusiv omul).

„Unul dintre cele mai vechi texte religioase” Cartea egipteană a morților „datează dinainte de anul 3000 î.Hr. „Când a fost inventat scrisul, cărturarii ṣi artiștii au scris mai întâi ce au folosit preoții în rugăciunile lor, fiind foarte încurcați ṣi înţelegând foarte greu aceste scrieri”.

Ceea ce înțeleg este că toate religiile nu au fost compuse de oameni atunci când au fost create. Civilizațiile lor ar putea avea milioane de ani, ei sunt singurii care știu exact cum funcționează acest macrocosmos. S-ar putea să fi văzut alte lumi , venind și plecând și în final s-ar autodistruge .

Ei cunosc treptele evolutive pe care trebuie să le treacă cunoașterea, și acesta este punctul crucial pentru extratereştrii , ei doresc să protejeze frumosul univers de tot cee ace poate fi rău.
„La urma urmei, când devii Dumnezeu, nu doreşti să vezi că lumea ta este distrusă, iar asta ne poartă la baza originare ale religiei”.

Se adaugă faptul că,într-adevăr singurul lucru care poate opri războaiele de pe pământ , atât religioase, cât și de altă natură, care au ucis mii de oameni nevinovați, inclusiv copii și animale, este doar unul – Dezvăuirea adevărului!!!

Nigel Watson, autor al Manualului de investigații privind OZN, a declarat pentru Express.co.uk: „Aceste idei seamănă foarte mult cu cele ale presupuselor contacte extraterestre din anii ’50, care au spus că au avut întâlniri cu oamenii din spațiu și au plimbat în farfuriile lor zburătoare.


„În mod ironic, este ceva asemănător cu punctul de vedere al unor grupări religioase care spun că nu ar trebui să ne aventurăm în spațiu pentru că acesta este domeniul lui Dumnezeu.

„Nu cred că vom produce nave spațiale capabile să viziteze civilizațiile străine din apropiere de foarte mult timp și este încă o chestiune de dezbatere dacă ne vor ura bun venit sau dacă ne vor ataca. „În ceea ce privește dezvăluirea ca mijloc de unire a umanității, nu cred că se va întâmpla vreodată”.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate