Incredibil.Online


Piesa asta ESTE HIT ! ADOLF HITLER n-a murit în Germania. El a trăit în America de Sud !


Documente declasificate, marca CIA, arată că un informator american s-a întâlnit în 1955 cu Adolf Hitler în Columbia. Pentru a certifica existența Fuehrer-ului la un deceniu după presupusa sa sinucidere, agentul secret a realizat un set de fotografii.

 
Cărțile de istorie ne informează eronat, încă o dată, că Adolf Hitler s-a sinucis în 1945 în buncărul său, în momentul în care trupele rusești au cucerit ultima redută, Berlinul.

Adolf Hitler alive in Argentina - Documente declasificate CIA arată că Hitler a trăit în Columbia după război - fotografii oficiale

Această informație este eronată, pentru că mai multe documente declasificate ale CIA demonstrează că Hitler trăia în 1955 în Columbia. Fuga lui Hitler a fost plasată în sfera conspirațiilor, dar povestea a început să prindă contur încă din 1955, când un agent secret a ajuns în Venezuela, unde a intrat în posesia unei scrisori misterioase. Acolo era expusă fuga lui Hitler în America de Sud.

Phillip Citroen, un fost soldat SS, care a fost în permanentă legătură cu Hitler, susținea că fostul lider nazist s-a mutat din Columbia în Argentina în ianuarie 1955. Pentru a demonstra autenticitatea declarației sale, Citroen s-a fotografiat cu Hitler. Imaginea a rămas în arhiva CIA timp de mai bine de 60 de ani.

Hitler a stat ascuns timp de 10 ani în Columbia, după care a realizat că Aliații nu îl mai puteau acuza de crime de război și a plecat din bârlogul său.

Ciudat este faptul că agentul CIA, care a intrat în posesia acestui raport, l-a clasificat cu posibil interes. Din acest motiv nu s-au mai efectuat alte cercetări cu privire la viața lui Hitler din America de Sud.

 
                                   

Potrivit lui Citroen, germanii care locuiau în Tunja au adresat lui Adolf Hitler „der führer” și l-au salutat cu salutul fascist, a adăugat el.

Un alt raport interesant, aflat în arhiva CIA, susține că o întreagă colonie de naziști a emigrat odată cu Hitler în America de Sud. Aceștia au fost cei mai apropiați oameni ai fostului lider nazist, care și-au dus viața în liniște și pace pe continentul sud american, în condițiile în care întreaga Europa era în reconstrucție.

CIA document Hitler - Documente declasificate CIA arată că Hitler a trăit în Columbia după război - fotografii oficiale

Departamentul de poliție din Bogota a trimis un mesaj informațional agenților CIA, prin care i-a întrebat dacă doresc deschiderea unei anchete cu privire la Adolph Schuttlemayer (Hitler) din Tunja, Columbia? Răspunsul a fost unul de neînțeles pentru că s-au considerat eforturile prea mari pentru demonstrarea adevărului. Astfel, cazul Hitler din Bogota a fost închis pentru totdeauna.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate