Incredibil.Online


ULUITOR ! American zboară cu o RACHETĂ proprie pentru a demonstra că PAMÂNTUL E PLAT !


Istoria ştiinţei este presărată cu nenumărate exemple de personalităţi vizionare ce au dus la capăt experimente unice pentru a-şi dovedi teoriile, iar weekendul acesta americanul Mike Hughes speră să li se alăture, lansându-se cu racheta de construcţie proprie pentru a demonstra că Pământul este plat. 

ŞOCANT ! AMERICANUL ARE CREIERUL PLAT !

Presupunând că zborul lung de doi km la o viteză de 800 km/h din deşertul Mojave nu-l va omorî, Mike Hughes speră ca prin acest zbor, prima fază din ambiţiosul său program spaţial bazat pe ipoteza că Pământul este plat, să demonstreze conspiraţia fabricată de astronauţi cu privire la forma planetei noastre.   

Scopul ultim al programului spaţial al lui Hughes este de a reuşi să ajungă la o înălţime de câţiva km de unde să poată fotografia discul plat pe care trăim cu toţii. „Voi demonta odată pentru totdeauna această teorie a Pământului sferic”, a afirmat Mike în cadrul unei conferinţe a unui grup de flat-Earth-ers în care a susţinut că NASA este controlată de masoni ce au pus la cale această conspiraţie.  

 „John Glenn şi Neil Armstrong au fost masoni. Odată ce înţelegi acest lucru, poţi înţelege cauzele acestei conspiraţii”, a declarat Hughes.  



 Hughes a promis comunităţii sale că va scoate la lumină adevărul cu ajutorul rachetei sale, ce are un sistem de propulsie bazat pe aburi – deşi a recunoscut că mai are încă multe de învăţat despre aeronautică şi ştiinţa rachetelor.

 „În toată această tehnologie”, a afirmat acesta în urmă cu câteva luni, „sunt chiar într-o poziţie dezavantajoasă”.  

 Dacă îşi va duce la îndeplinire zborul din acest weekend, acesta nu va fi primul său zbor. În 2014 a reuşit să zboare câteva sute de metri, şi a considerat acest zbor un succes, chiar dacă la final se pare că a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare.    

 În plus, acest zbor a fost efectuat cu tehnologie „clasică” - ce „presupune” forma sferică a planetei noastre. 

  „Avem nevoie de un individ care nu a fost compromis de către autorităţi”, a afirmat liderul organizaţiei ce susţine că Pământul este plat. „Şi tu poţi fi acel om!”.  

 „Este extrem de înfricoşător”, a declarat Hughes, referindu-se la zborul ce-l aşteaptă. „Dar nimeni nu pleacă din această lume în viaţă”, a încheiat acesta, facându-şi curaj pentru misiunea sa de a fotografia limitele fizice ale lumii noastre.



Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate