Incredibil.Online


CRĂCĂNĂTOR de ÎNFIORĂTOR. Cartea APOCALIPSEI ne arată SOARTA !


După ce continentul Lemuria a fost distrus ca urmare a unui cataclism natural, a urmat civilizația atlanților.

 
Despre Atlantida se spune că a fost situată în oceanul Atlantic, între Europa și America, iar sfârșitul acestei înfloritoare civilizații a fost cauzat de Potopul biblic. În Geneză se spune că Noe a salvat specia umană, prin îngăduința lui Dumnezeu.

CRĂCĂNĂTOR
 
Despre Apocalipsa lui Ioan se spune că este un avertisment dat oamenilor despre viitorul care va veni. Autorul acestei cărți, ultima din Noul Testament, este Ioan Teologul, care se afla în Patmos, atunci când a avut prima viziune. Alții consideră că autorul ar fi însuși apostolul Ioan.

Și asupra mesajului dat de carte părerile sunt împărțite. Unii consideră că prezintă fapte petrecute într-un trecut îndepărtat, alții susțin că sunt profeții despre viitor.

Interpretare futuristă prezice o înviere a morților și răpirea la cer a celor vii și aduși în fața lui Hristos. Va urma o perioadă de șapte ani, o perioadă de încercare, în care credincioșii vor fi persecutați și martirizați. Cei care vor scăpa acestei perioade vor fi întăriți și purificați.

Să ne aducem aminte că Dumnezeu a mai judecat lume în perioada prediluviană, atunci când singurul care a scăpat a fost Noe.



MORTAL DE DIAREIC !

Ridicarea la ceruri și judecata vor fi o mare încercare pentru omenire. Când se vor reîntoarce pe Pământ, oamenii vor fi însoțiți de Hristos.

Antihristul este o temă asupra căreia cercetătorii nu au un punct de vedere comun. Conform textelor, el va fi conducătorul unui nou Imperiu Roman. Unii îl localizează în vestul Europei, cu capitala la Roma, alții vorbesc despre Turcia sau Rusia.

Cartea Apocalipsei este singura carte din Noul Testament care nu este citită în cursul slujbelor ortodoxe. Dincolo de înțelegerea cuvintelor, cartea prezintă o viziune esoterică despre procesul intern suferit de sufletul uman.
 
Nu se știe când va fi sfârşitul lumii, cartea nu prezintă o dată certă, în schimb, Ioan prezintă șapte semne care prevestesc apocalipsa.

BELIT-O AȚI !

⇒ Meteoriți și comete

⇒ Și stelele au căzut din cer pe pământ. Și cerul s-a strâns… și împărații pământului s-au ascuns în stâncile munților.

⇒ Epidemii

Și când m-am uitat mi s-a arătat un cal gălbui, pe care era Moartea.

⇒ Cutremure

Când s-a deschis cel de al șaselea sigiliu, pământul s-a cutremurat.

⇒ Raze letale

Când Mielul a rupt cel de al șaselea sigiliu, Soarele s-a făcut negru.

⇒ Erupții vulcanice


A trâmbițat al doilea înger și un munte în flăcări s-a prăbușit în mare. O maree mortală Și marea s-a făcut roșie ca sângele unui om mort. Și a murit orice făptură vie, chiar și tot ce era în mare.

⇒ Arșița

Oamenii au fost dogorâți de o arșiță mare.

⇒ Diareea

Oamenii s-au căcat pe ei de frică

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate