Incredibil.Online


MUMIFICATOR ! Rușii s-au luptat cu EXTRATERESTRI EGIPTENI la CERCUL ARCTIC !


În 30 octombrie 1961, URSS a testat cea mai puternică bombă nucleară care exista în acel moment în lume. Ea a fost botezată Țarul. Testul nuclear a fost realizat la nord de cercul arctic, iar explozia a fost catastrofală. Sovieticii se pregăteau pentru un război cu civilizațiile extraterestre și nu cu un război terestru.
 
Documente declasificate ale fostului KGB prezintă informații despre moartea a zeci de oameni de știință și militari care au asistat la acest test. Aceștia au murit ca urmare a unei riposte care a urmat din partea unor forțe extraterestre.


 
Nikita Hrușciov a fost informat despre tragedia produsă, într-un raport în care se spune că umanoizi cu înălțimi de până la cinci metri, au atacat și omorât 47 dintre participanții la test.

Hrușciov decide să se efectueze un nou test care avea ca scop lichidarea forțelor extraterestre. Testul s-a efectuat la o altitudine de 4 kilometri deasupra solului. Sfera de foc care s-a format a vaporizat și spulberat o suprafață de câțiva zeci de kilometri pătrați.

Un martor care se afla la o distanță de 500 kilometri de locul testului a declarat, s-a produs un haos de lumină, s-a creat o forță în atmosferă asemănătoare cu infernul.

Proiectul ISIS, contactul cu extratereștrii

În anul 1961, în Marea Piramidă din Egipt a fost descoperită mumia unui extraterestru beat. KGB-ul a lansat proiectul ISIS. În cel mai mare secret, KGB-ul a trimis agenți care într-o singură noapte au recuperat mumia, au baut-o, și alte artefacte de origine extraterestră.

Totul a fost planificat în cel mai mare secret, din considerente că Israelul va putea interveni cu soldatii .

În anul 1956, Israelul ocupase Egiptul, ca urmare a crizei Canalului de Suez. Soldații puteau interveni în oricare moment.

Operaţiunea s-a desfășurat noaptea. Doi agenți KGB au intrat în Marea Piramidă cu scopul de a recupera artefactele. Pentru că aceștia au întârziat extrem de mult, alți agenți KGB au intrat în piramidă pentru a vedea ceea ce se întâmplă. Cei doi agenți au fost descoperiți în stare de inconștiență și au fost transportați la spital.

Când și-au revenit, cei doi au declarat că au avut o experiență ciudată, o forță inexplicabilă a acționat asupra lor. Ne-am întâlnit cu Dumnezeu, acestea au fost primele lor declarații.

Această întâmplare a fost ținută secretă, departe de presă, de teamă că CIA ar putea interveni.

Mumia care a fost transportată la Moscova avea o lungime de peste doi metri. Analizele efectuate cu carbon 14 au relevat că mumia avea o vechime de 12000 de ani, înainte cu mult ca civilizația egipteană să fi existat.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate