Incredibil.Online


SOCANTUL ZODIAC al DESTINELOR ! CRIMINAL ! Afla-ti AZI soarta !


Destinul zodiilor este un zodiac altfel, care pune accent pe destinul colectiv. Fiecare zodie are un destin, care a fost scris cu mult timp înainte.

SOCANTUL ZODIAC al DESTINELOR ! CRIMINAL !
 
Berbec ( 21 martie-20 aprilie )
 
Este un semn care îşi face iluzia că se bucura de un mare liber-arbitru pentru că acţionează, insistă , că uzează de toate resursele energiei sale .Dar şi de aici el răspunde la trăsăturile de voinţa, de spontaneitate , de violenţă, de imprudenta , ale lui Marte , stăpânul semnului şi zeu al războiului.

Destinul poate fi strălucitor, dacă este luat cu curaj în mâini , susţinut de intuiţii fulgerătoare…dar căderea este uneori brutală, lipsa de supleţe şi diplomaţie provocând ostilităţi şi stângăcii .Reuşita este în luptă sau în război Cei din Berbec sunt născuţi pentru a deschide drumul , să-i atragă pe ceilalţi , să joace rolul de pionieri . Dar nu pentru a-şi duce la bun sfârşit opera .



Taur ( 21 aprilie – 21 mai )

Taurul este răbdător , tenace , harnic . El îşi construieşte viaţă şi tine să-şi garanteze o bătrâneţe tihnită , să şi-i pună pe ai lui la adăpost de nevoi . Îi plac banii şi banii îi fac bine , de cele mai multe ori .Îi trebuie bani pentru a profita de viaţă atât cât vrea , de toate plăcerile terestre pe care ea le oferă .

Destinul se pune destul de greu în mişcare şi reuşita vine treptat . Dar semnul predispune la avere , mai ales prin meserii venusiene , artistice sau creative .

SOCANTUL ZODIAC al DESTINELOR ! CRIMINAL !

Gemeni ( 22 mai – 21 iunie )

Cel din Gemeni este adaptabil, inteligent , iute ca mercurul care vine de la numele stăpânului său . Este un comediant, un jongler, un arlechin…el cade întotdeauna în picioare . Nu cunoaşte stabilitatea ,căci o viaţă monotonă îl plictiseşte: îi trebuie schimbare , călătorii , prieteni , noi fete şi nou privelişti , adesea şi noi activităţi sau, mai bine , o activitate dublă, cu două fete , ca şi el însuşi .El forţează uneori această artă a duplicităţii până la a duce o viaţă dublă !

El reuşeşte , prin dibăcie , prin uşurinţa , prin har ; meseriile din teatru i se potrivesc , ca şi jurnalismul , reprezentantele comerciale , învăţământul

Rac ( 22 iunie – 22 iulie )

El îşi visează viaţa mai decât o construieşte , contează pe norocul său … când el nu o visează pe mama sau soţia sa . El contează pe întâmplările vieţii şi vieţii i se face milă de acest visător nevinovat , fiul Lunii : ea este indulgentă cu el şi-i da o mână de ajutor . Adesea îl copleşeşte cu daruri şi-i cere doar să facă ceva cu ele .

Bărbatul din semn găseşte întotdeauna în cele din urmă o soţie mămoasă care să aibă grijă de el şi îl scuteşte de necazurile cotidiene .Femeia înfloreşte că mama sau în căsătorie şi găseşte întotdeauna , într-o zi , o protecţie .
 
Cel din Rac reuşeşte în literatura , poezie , fotografie , decoraţiuni , în tot ceea ce are legătură cu casa , cu acasă… ca părinte !

SOCANTUL ZODIAC al DESTINELOR ! CRIMINAL !

Leu ( 23 iulie-23 august)

Leul vede lucrurile în mare. Dacă soarta îi surâde, reuşitele sale sunt fabuloase. Dacă vede la scara prea mare, fără să-şi măsoare riscurile în spirit realist, atunci cunoaşte eşecuri de care marele său orgoliu suferă îndelung.Nu e făcut pentru eşec şi se simte bine având glorie, celebritate, onoruri şi avere. Atunci se comportă ca un cuceritor ideal, ca un mecena fastuos.

Cel mai adesea el ştie să forţeze reuşita pentru că are autoritate, prestigiu şi un puternic ascendent asupra celorlalţi. Nu s-a născut mediocru şi ştie aproape mereu să se ridice deasupra celorlalţi şi să-i domine. Reuşeşte în finanţe, politica, înalta magistratura, teatru…regalitate!

Fecioară ( 24 august-23 septembrie)

Dacă are destulă înţelepciune să ştie să-şi aştepte rândul şi să nu se bage în faţă pentru a domina din umbră că o eminentă cenuşie, cel din Fecioara va ajunge departe…cu o nesfârşită răbdare, căci nimic nu-i este dat de prima dată. Nu trebuie să conteze prea mult pe noroc, ci pe munca sa, eficacitatea să excepţională, darul său de analiza, de metodă, de observaţie, chiar şi pe detaşarea sa.

Trebuie să îndrăznească să-şi asume riscuri, calculând în acelaşi timp şi neîmpiedicându-se în amănunte. Cu scrupulozitate va putea deveni un excelent medic, farmacist, funcţionar…inspector de finanţe. Greierii îi vorbesc de rău, dar sunt foarte mulţumiţi când întâlnesc aceste furnici ale zodiacului.

Balanţa ( 24 septembrie- 23 octombrie)

În ziua în care reuşeşte să ia o hotărâre şi să se ţină de ea, cel din Balanţă a făcut deja un mare pas spre reuşită. Ezitarea este marea sa slăbiciune şi vine, neîndoielnic, dintr-o hipertrofie a inteligenţei care analizează argumentele pro şi contra, cu atâta imparţialitate, încât alegerea devine imposibilă. Trebuie să îi dorim să fie ceva mai interesat, ceva mai sigur de el… Nativă din Balanţa este conştientă de farmecul ei, ştie să-l folosească în viaţa practică dacă nu, viaţă sentimentală va fi la fel de haotică că cea a bărbatului Balanţa.

Balanţa are gustul frumosului, al delicateţei, un rafinament extraordinar, un suflet sensibil şi muzical.
Va reuşi într-o activitate artistică, modă, parfumuri, decoraţiuni, estetică, muzică, dans…dar totodată îşi poate pune inteligenta imparţială în slujba binelui comun, chiar a dreptăţii.

SOCANTUL ZODIAC al DESTINELOR ! CRIMINAL !

Scorpion ( 24 octombrie- 23 noiembrie)

Are energie cât să dea şi la alţii, o voinţă sălbatică, tăioasă, agresivă şi nu poate suporta eşecul. Nimic nu-l mobilizează mai mult ca eşecul sau că răzbunarea sau competiţia. Trebuie să-şi descarce într-o activitate profesională deosebită acest instinct distrugător şi agresiv în: chirurgie, psihanaliza, poliţie, spionaj, etc.

Meseriile secrete, periculoase, aparte i se potrivesc. Dacă Berbecul merge uneori în întâmpinarea pericolului, Scorpionul o face cu plăcere, pentru că nu poate rezista provocărilor.

Săgetător ( 23 noiembrie – 24 decembrie )

Este binevoitor , cumsecade , jovial şi indulgent . Îi iubeşte pe ceilalţi , viaţa , pe Dumnezeu , lumea … şi optimismul lui este întotdeauna răsplătit în cele din urmă . Uneori îi trebuie timp căci în tinereţe se lasă tras pe sfoară , se profita de încrederea lui , se abuzează de bunătatea lui , dar învaţă şi ajunge să reuşească fără să-şi facă duşmani şi fără să se încrânceneze . Apoi crede că şansa şi reuşita lui este cea mai frumoasă . Are dealtfel calităţi practice , pricepere , şi acea sinceritate care atrage încrederea celorlalţi.

Este un bun administrator , un strălucit om de afaceri , uneori un spirit politic . Are ambiţie şi se caţără în vârf , uneori printr-un noroc sau o şansă deosebită. De asemenea , îi plac sportul , echitaţia , nataţia , scrimă , aviaţia , explorările şi călătoriile … tot ceea ce îi permite să se autodepăşească , toate competiţiile , morale şi fizice .

Capricorn ( 22 decembrie – 22 ianuarie )

Timpul este cu el şi el ştie asta . Dar mai ştie că timpul este preţios şi nu-l pierde . De altfel , ar vrea s-o facă , dar este incapabil de aşa ceva . S-a născut serios şi ambiţios . Nu trebuie să ai prea mare încredere în înfăţişarea sa simplă şi detaşată .În adâncul lui ştie încă din leagăn că vrea să ajungă departe , sus , mai ales … în vârf , dacă este posibil . Şi pentru a ajunge acolo , lucrează . Nimeni nu e în stare să lucreze cât el , riscând să-şi uite inima . Perseverenţa să stârneşte admiraţia . Inteligenţa să profundă şi lucidă , de asemenea .

Este făcut pentru politică . e un om de stat sau un conducător de întreprindere care-şi asuma cele mai grele responsabilităţi şi n-are încredere decât în el însuşi . Este considerat , pe nedrept , pesimist : trebuie să fii profund optimist pentru a avea atâta răbdare într-o viaţă . Dar îşi fac puţine iluzii despre alţii şi cheltuieşte puţin farmec pentru a le plăcea .

SOCANTUL ZODIAC al DESTINELOR ! CRIMINAL !

Vărsător ( 21 ianuarie – 18 februarie )

Destinul sau urmează un grafic sub formă de dinţi de fierăstrău şi acesta răspunde dorinţelor lui celor mai sincere. Statornicia îl plictiseşte : monotonia cotidianului îl deprima , siguranţă îl nelinişteşte . Dar întâmplarea , loviturile tari , surprizele , tot cea ce este dat de cer ca un miracol neprevăzut îi dă forţe noi , trezeşte în el o inteligenţă inventivă şi mereu în mişcare . Este o maşină de idei : poate să-ţi provoace ameţeala . Simţi că ideile îl distrează tot atâta , dacă nu mai mult , ca şi realizările .
Proiecte – are douăzeci pe zi .Îi este suficient , din când în când , să ducă unul la bun sfârşit . Şi apoi , are nişte prieteni fideli pe care-i merită , căci el însuşi este cel mai bun dintre prieteni .Aceştia nu-l vor părăsi niciodată , şi dacă uneori e trădat , un alt sprijin îi cade din cer .


Tot ce are legătură cu cunoaşterea , ştiinţa , sociologia , invenţiile , descoperirile , lumea viitorului , avangarda şi progresul îl interesează . Aviaţia , submarinele , rachetele , radioul , toate invenţiile moderne sunt de natură Vărsător . El îşi poate face în loc în electronică şi deveni un strălucit inginer . Se descurcă mereu pentru a-şi umple viaţa , pentru a o îmbogăţi cu multiple experienţe , căci n-are prejudecăţi şi ştie să primească totul .

Peşti ( 19 februarie – 20 martie )

Are , în general , noroc . Şi asta îi scuză nonşalanta , lipsa de simţ a realităţilor , indolenta sau lenea . Dar are o deosebită intuiţie şi este receptiv la toate , la toţi , la ambiante , la mister …şi înţelege , fără să gândească , multe lucruri pe care spiritele cele mai strălucite nu le pătrund niciodată . Se plimba prin viaţă cu o înfăţişare de somnambul sau de inspirat . Când vrea să lucreze , nu rareori atinge geniul .

Când scăpa senzualităţii sale , tentaţiilor facile , solicitărilor îndoielnice , poate deveni un mare mistic . Mulţi papi sunt Peşti . Şi cei care trăiesc cu capul în nori , astrologii , astronomii şi poeţii ; uneori marinarii şi marii călători . Ei visează toată viaţa să fie în alte părţi … şi asta îi determină să facă ocolul lumii

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate