Incredibil.Online


ULUITORUL COD BIBLIC dezvăluie evenimentele trecute și viitoare. ULUITOR !


Codul biblic a dat numeroase bătăi de cap oamenilor de știință de-a lungul timpului. Codul biblic este o realitate și descoperirile demonstrează că Biblia este cartea de căpătâi a vieții de pe Pământ, în care este codată întreaga viață.

CITEȘTE ȘOCANTELE PREVIZIUNI DIN FINALUL ACESTUI ARTICOL. ȘOCANT !
 
Codul rabinului

Codul biblic a fost descoperit în versiunea originală a Bibliei, cea în limba ebraică, în Vechiul Testament. În 1958, rabinul ceh Michael Dov Weissmandel a fost cel care a dat la iveală primul cod secret. Studiind cartea Genezei, el a observat că, scoţând fiecare a 50-a literă din primele versete ale Genezei, obţinea cuvântul „Torah“, care în ebraică înseamnă Lege.
 
Weissmandel a repetat experienţa pe cartea Exodului, apoi pe cartea Numerelor şi pe Deuteronom. De fiecare dată, a obţinut cuvântul „Torah“. Unul dintre discipolii lui, rabinul Azriel Tauber, menţiona că, în acei ani, dinaintea apariţiei calculatoarelor, Weissmandel transcrisese întregul text al Torei pe fişe a câte 100 de litere, dispuse pe 10 rânduri de câte 10 litere, şi apoi căutase cuvinte din litere aflate la intervale echidistante.

304.805 de litere
Un matematician israelian de la Universitatea din Ierusalim, Dr. Eliyahu Rips, a decis să supună cercetările lui Weissmandel unui test sistematic. Ceea ce a descoperit l-a făcut cunoscut în întreaga lume. Oricum, la ora actuală, e unul dintre cei mai mari experţi din lume în teoria grupurilor, domeniu care stă la baza fizicii cuantice.



Notorietatea sa în ştiinţele exacte a făcut ca rezultatul cercetărilor să capete o credibilitate imensă. Rips a transcris cele 304.805 caractere ale Vechiului Testament în calculatorul său, eliminând spaţiile dintre cuvinte, conform pasajului biblic care povesteşte că Moise a primit textul Legii „fară întrerupere între cuvinte“. Cu ajutorul fizicianului Doron Witzum, el a realizat un program informatic ce-i permitea să repereze şi să analizeze secvenţele de cuvinte repetitive. Computerul a împărţit Biblia în 62 de rânduri a câte 4.772 de litere fiecare.

Legile hazardului au căzut
„Când am folosit un calculator, am dat lovitura“, mărturiseşte Rips. El a povestit că a găsit mult mai multe cuvinte codificate decât prevedea statistică şi legile hazardului. Cei doi cercetători au introdus în calculator textul Bibliei în ebraică, apoi o traducere în ebraică a romanului „Război şi pace“, precum şi alte două vechi texte ebraice.



Apoi au cerut calculatorului să caute numele a 32 de personalităţi, datele lor de naştere şi pe cele ale morţii. „Război şi pace“ şi celelalte texte nu conţineau nimic. În schimb, Biblia a scos la iveală fiecare dintre date cu o precizie remarcabilă. Au notat rezultatele într-un referat intitulat „Secvenţe de litere echidistante în Geneză“: „Analiza indică faptul că în textul Genezei sunt intercalate informaţii ascunse sub forma unor secvenţe de litere echidistante. Rezultatul este semnificativ în proporţie de 99,998%“. Probabilitatea ca informaţiile codificate să apară datorită unor coincidenţe accidentale s-a dovedit a fi de 1 la 10 milioane.

Rezultate exacte
Cei doi cercetători israelieni au cerut validarea cercetărilor la scepticul serviciu american de decodare din cadrul Naţional Security Agency. Programul a fost introdus în calculatorul central, au mai fost adăugate alte 34 de nume celebre şi, pentru un plus de siguranţă, s-au cerut nu doar data naşterii şi a morţii, ci şi oraşele în care se născuseră şi muriseră acele persoane.

După 440 de ore, cercetarea a dat rezultatele. Complete şi corecte. Experimentul a avut ecou în lumea matematicienilor cărora nu le-a venit să creadă, dar nici nu au putut pune la îndoială principiile matematice ale metodei. Descoperirea a ajuns şi la urechile presei. Incitat de descoperirea celor doi israelieni, jurnalistul american Michael Drosnin le-a reluat cercetările. Prin cartea sa, „Biblia: Codul secret“, apărută în SUA în 1997, codul biblic a ajuns cunoscut de întreaga lume.

Confirmări valide
„Codul Bibliei m-a făcut să înţeleg că au fost prevăzute toate viitorurile noastre posibile, iar noi suntem cei care alegem dintre ele“, mărturisea publicistul de la The Wall Street Journal şi The Washington Post. Descoperirea codului a fost confirmată de matematicieni de renume de la Harvard, Yale şi Universitatea Ebraică.

Codul a fost verificat şi autentificat şi de specialişti în cifruri şi coduri de la Ministerul Apărării al SUA. A trecut cu succes şi de alte trei expertize ale matematicienilor de la prestigioase reviste de matematică. Toate aceste instituţii n-ar fi pierdut timpul cu ceea ce părea o glumă sau fantezie a unui savant sărit de pe fix dacă un eveniment prezis de acesta nu s-ar fi împlinit întocmai. Michael Drosnin a început să creadă cu toată convingerea în codul biblic, aşa că, atunci când a fost cazul, a încercat să oprească un asasinat.

„Sunteţi într-un real pericol“
La 1 septembrie 1994, Drosnin a plecat la Ierusalim pentru a-i înmâna lui Ytzhak Rabin următoarea scrisoare: „Un matematician israelian a descoperit în Biblie un cod secret care pare să dezvăluie amănunte ale unor evenimente care au avut şi au loc la sute şi mii de ani după ce a fost scrisă Biblia. Motivul pentru care vă aduc la cunoştinţă acest fapt este acela că singura dată când numele dumneavoastră complet, Ytzhak Rabin, apare în Biblie, el este intersectat de expresia «criminal va asasina».



Faptul n-ar trebui tratat cu indiferenţă, deoarece atât asasinarea lui Anwar el-Sadat, cât şi atentatele cărora le-au căzut victime John şi Robert Kennedy sunt, de asemenea, codificate în Biblie. Cred că sunteţi într-un real pericol, dar acest pericol poate fi evitat.“ Evident, nimeni nu l-a băgat în seamă până în 4 noiembrie, când premierul a fost împuşcat mortal, exact cum scria în Biblia, în anul 5756, adică 1995.

Asasinat cifrat
Numele asasinului, extremistul evreu Yigal Amir, e şi el conţinut în Biblie. „Înaintea asasinatului, nimeni nu putuse să descopere numele ucigaşului sau data exactă a atentatului. La câteva zile după avertismentul meu, Dr. Rips şi cu mine am avut o întrevedere cu şeful departamentului ştiinţific al Ministerului Apărării, generalul Isaac Ben-Israel. Am căutat detalii.

Dar numai anul omorului prezis era descifrabil“, spunea Drosnin, într-un interviu. După uciderea lui Rabin, numele asasinului, „Amir“, a fost descoperit în Biblie. Fusese dintotdeauna acolo, chiar deasupra numelui lui Rabin, dar ascuns la prima vedere. Şi tot în acelaşi verset, textul ascuns menţiona: „El a lovit pe premier“. Ba chiar era identificat ca un israelian care a tras de aproape: „Ucigaşul său, unul dintre ai săi, cel care s-a apropiat.“ Codul dezvăluia când şi unde avea să se întâmple. 5756 intersecta atât „Tel Aviv“, cât şi „asasinat Rabin“.

Nume și legături din Biblie

Kennedy-vă muri-Dallas

America-revoluţie-1776 –

Diaree - cufureală - căcare rapidă

Napoleon-Franţa- Waterloo-Elba

Homer-poet grec

Shakespeare-Hamlet-Macbeth.

Beethoven-compozitor german

Mozart-compozitor-muzică

Rembrant-pictor olandez – Fraţii Wright–avion

Edison-electricitate-bec electric

Marconi–radio

Vaslui - beție

Newton–gravitaţie

colaps economic-criză-acţiuni (marea criză economică din SUA -1929)

Watergate-Nixon-1974-preşedinte, dar a fost alungat

Om pe lună-navă spaţială-Apollo11-20 iulie 1969-realizat de omenire-realizat de om

Einstein-persoană cu mintea ageră-ştiinţă-o nouă şi excelentă înţelegere-el a răsturnat realitatea prezentă

Auschwitz-soluţia finală

Cyklon B-Eichmann

Picasso-artistul

PSD - prostie

Comunism-Rusia-China

Bin Laden-crimă-avion-păcat-oraş-turn-ei au văzut fum înălţându-se deasupra pămîntului-terorist

Atta-egiptean-de două ori.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate