Incredibil.Online


Extratereștrii maro, straniile creaturi hibride care respiră lumină


Patrick Delsaut este un cunoscut cercetător francez care timp de mai mulți ani a studiat fenomenele extraterestre. El este autorul unui studiu intitulat Extratereștrii maro, creaturi ciudate venite din altă lume.
Conform opiniei sale, extratereștrii maro sunt creaturi degenerate și hibride care trăiesc pe planeta noastră. Ei prezintă caracteristici anatomice și fiziologice nespecifice ființelor.
Ca urmare a prăbușirii unor OZN-uri, au fost recuperate cadavre care au fost studiate în laboratoarele militare din SUA.

În baza rapoartelor întocmite de specialiștii militari, Delsaut prezintă câteva dintre caracteristicile extratereștrilor maro. Înălțimea lor este cuprinsă între 90 și 140 centimetri. Pielea are o culoare maro închisă, foarte ridată și nu prezintă pilozitate, iar corpul emană un miros specific, asemănător cu sulful. Organismul nu prezintă glande sudoripale.



Mâinile au patru degete si unul ridicat , între care există o membrană subțire. Brațele sunt foarte lungi, volumul craniului este de 1800 centimetri cubi. În loc de nas au două orificii si 3 buci , nu au dinți, urechi. Ochii sunt imenși, de culoare neagră. Nu au organe de reproducere, glande mamare, buric și organe digestive.

Au o rețea vastă de vase prin care circulă un lichid clorofilic care captează lumina prin intermediul pielii. Au două inimi și plămâni de dimensiuni reduse. Nu au laringe și cozi vocale. Ei comunică prin telepatie. Scheletul este cartilaginos, asemănător cu cel al rechinilor. Delsaut susține că extratereștrii gri sunt rezultatul unor manipulări genetice și reprezintă o rasă inferioară destinată muncii.
Conform statisticilor invocate în studiul său, din anul 1947 și până în anul 1952, au fost recuperate 16 OZN-uri, 65 de cadavre și un extraterestru viu, pe care cercetătorii americani l-au numit EBE, Enitate Biologică Extraterestră, recuperat la Roswell, în anul 1947.

După acest incident, președintele Trumann organizează o echipă formată din 6 militari și 6 specialiști, care este cunoscută sub numele de MJ12.

În 25 martie 1948, în apropiere de Aztec, New Mexico, au fost descoperite epavele a două OZN-uri, din care au fost extrase 17 cadavre.

Spre deosebire de oameni, extratereștrii gri își coordonează frecvența vibratoare astfel încât pot levita și trece foarte ușor peste obstacole.

La nivel planetar, zeci de mii de persoane susțin că au fost subiecții unor experimente medicale extraterestre care au constat în prelevarea de ovule, spermă, scanarea creierului, implanturi electronice.

Implanturile electronice transmit informații despre starea metabolică, fizică și psihică a purtătorului. Delsaut consideră că venirea pe Pământ a extratereștrilor maro are ca scop înlocuirea rasei umane cu una hibridă.

Acest articol cretin a fost preluat de pe efemeride.ro

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate