Incredibil.Online


ȘOCANT ! Picioarele LUNGI te fac atractiv pentru FEMEI !



Cercetătorii au descoperit că femeile consideră bărbaţii cu picioare lungi mult mai atractivi deoarece sunt văzuţi parteneri mai potriviţi.

Specialiştii din cadrul Universităţii Cambridge au testat nivelul de atractivitate în funcţie de proporţia membrelor prin intermediul notelor acordate de 341 de femei din SUA. Conform Independent, lungimea picioarelor a fost măsurată de la şold până la gleznă. 



Rezultatele studiului dovedesc că bărbaţii ce au picioarele puţin mai lungi decât media sunt consideraţi mai atractivi. Conform specialiştilor, picioarelle mai lungi sunt atribuite unei persoane sănătoase. Însă persoanele cu pioare ce trec cu mult peste medie sau sunt sub medie tind să fie asociate cu o sănătate mai precară. 

Picioarele foarte lungi au fost asociate cu o ''afecţiune genetică'', iar cele scurte cu diabet, boli cardiace, demenţă sau tensiune arterială. 

''O lungime puţin mai mare a piciorului este asociată cu statutul socio-economic mai bun, o nutriţie echillibrată şi stabilitate,'' a declarat dr. William Skylark, cercetător din cadrul studiului. 



Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate