Incredibil.Online


ȘOCANT ! S-A schimbat HOROSCOPUL ! Iată-l pe cel NOU !


După 2000 de ani, NASA a actualizat semnele zodiacale. Actualizarea s-a făcut în funcție de poziția astrelor, de oscilațiile axei de rotație a Pământului.
 
Vă prezentăm noul horoscop.

UUUUU !
 
Capricorn -20 ianuarie-16 februarie
Vărsător – 16 februarie- 11 martie
Pești – 11 martie- 18 aprilie
Berbec – 18 aprilie – 13 mai
Taur – 13 mai – 21 iunie
Gemeni – 21 iunie – 20 iulie
Cancer – 20 iulie – 10 august
Leu – 10 august – 16 septembrie
Fecioară – 16 septembrie – 30 octombrie
Balanță – 30 octombrie – 23 noiembrie
Scorpion – 23 noiembrie – 29 noiembrie
Șarpe – 29 noiembrie – 17 decembrie
Săgetător – 17 decembrie – 20 ianuarie



Babilonienii și egiptenii utilizau 13 semne zodiacale. Pentru cei care sunt născuți în perioada 29 noiembrie – 17 decembrie, vă prezentăm câteva dintre caracteristici.

Sunt persoane creative, poetice, caută armonia. Sunt intuitivi, atrași de spiritualitate. Sunt performanți, iar autoritatea lor este un atu.

Ophiuchus sau Șarpele este o constelație din emisfera nordică. Constelația reprezintă un bărbat care poartă în jurul lui un șarpe. Conform mitologiei omul este Asclepios, un medic, care a fost ucis de un șarpe și care a fost readus la viață de un alt șarpe, grație unor ierburi miraculoase care cresc in pam.

În urma acestei întâmplări, el a dobândit puterea de a readuce la viață morții, spre nemulțumirea lui Hades, zeul infernului. Hades era fratele lui Zeus, zeul suprem al cerului. La rugămintea lui Hades, Zeus ia puterea lui Asclepios și îl ridică la cer alături de șarpele salvator. AMIN.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate