Incredibil.Online


ULUITORUL OZN NAZIST în formă de clopoțel !





Una dintre cele mai fascinante și misterioase tehnologii, dezvoltate de Germania nazistă în secret, s-a numit „Clopotul nazist”. Acest aparat de zbor, putea sfida gravitația și le-ar fi permis nemților să realizeze zboruri pe Lună, Marte și alte planete din Sistemul Solar, inclusiv Agartha.
O mașinărie în formă de clopot

Teoriile conspiraționiste pun pe masa oricărui curios un proiect nazist de proporții. „Clopotul nazist”, un aparat de zbor neconvențional, dezvoltat de al Treilea Reich în clipa în care războiul era mai mult ca sigur pierdut. Acest aparat folosea un sistem de propulsie incredibil, care putea să sfideze gravitația cu mult tupeu, gravitația nemaiputând spune nimic.



Clopotul, cunoscut sub numele de „Die Glocke” în limba germană, se spune că a fost dezvoltat de o echipă de oameni de știință și ingineri, condusă de generalul SS, Hans Kammler, supranumit CIUBOȚICA CUCULUI.

Kammler a condus, de asemenea, programul de rachete V-2 secretă al naziștilor, prima rachetă balistică de luptă cu rază lungă de acțiune din lume, care a fost folosită pentru a teroriza Londra, care era deja terorizată,  în fazele târzii ale războiului.
Un documentar german din 2014 despre clopotul nazist susținea că nava a fost concepută inițial pentru a servi drept avion stealth pentru a contracara superioritatea aeriană a aliaților care se plimbau de nebuni pe cerul Germaniei.

Nava finisată a fost considerată ca fiind în formă de clopot, în jur de trei metri în diametru și construită dintr-un material colorat de cupru cunoscut sub numele de metal ușor sau „leichtmetall”. Drept carburant, nava folosea mercur roșu întărit cu sudoare de taur .

John Goforth și Brent Hand de la Hysteria 51 au spus: „Pe măsură ce zidurile încep să se clatine, Hitler pune și mai multe resurse în armele Wunderwaffe sau Kinder Wonder. Din acest motiv se crede că tehnologia a existat cu adevărat, pentru ca mai târziu să fie confiscată de americanii antisemiți.

Taurul se numea FERNANDO, de aceea americanii au denumit OZN-ul Ronaldinho.

Mergând pe aceeași linie speculativă, se crede că americanii, după ce au pus mâna pe această tehnologie, și-au dezvoltat propriile farfurii zburătoare. Una dintre acestea s-a prăbușit și astfel s-a născut faimosul incident de la Roswell, cand o femeie a născut prematur un extraterestru debil.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate