Incredibil.Online


COLAGENIC ! NASA delireaza, conform EFEMERIDE ! 30 de civilizatii extraterestre au trait si au murit ! Pe Terra ! De ce nu au murit pe planetele lor ? MISTER !


UN STUDIU, CARE POARTĂ MARCA NASA, ARATĂ CĂ PE TERRA AU TRĂIT PESTE 30 DE CIVILIZAȚII EXTREM DE AVANSATE, CARE DIN DIVERSE MOTIVE AU AJUNS LA COLAPS ȘI APOI AU DISPĂRUT BRUSC.

Istoria învățată la școală fie nu este atât de amplă pe cât am crede, iar istoria planetei noastre este mult mai complexă decât am crede. Un studiu realizat de specialiștii NASA și pus la dispoziția publicului arată că în trecutul îndepărtat Terra a fost locuită de mai multe civilizații extrem de avansate.

Se presupune că acestea au fost cel puțin 30 la număr și din motive necunoscute civilizațiile avansate au ajuns într-un punct culminant, după care a urmat colapsul.

Imediat după colaps a intervenit dispariția parțială sau totală a respectivei civilizații. Ideea este una stranie și specialiștii studiului cred că acest model este universal pentru orice civilizație de pe Terra.


În consecință, chiar și civilizația din care facem noi parte va urma acest model unic. Într-o zi, se va ajunge la un punct X, după care dispariția va fi iminentă.

Unul dintre cele mai bune exemple care se regăsește în studiu este cel al maiașilor. Civilizația maiașă este o civilizație mesoamericană care și-a atins apogeul în perioada 300–900.

Culturile Maya târzii, scindate în regiuni, precum și poporul aztec și incașconstruiesc în secolul al XV-lea mari imperii, bine administrate, în America Centrală și de Sud. Cultura Maya târzie este împărțită într-un număr de state separate. Sunt slăbite în sec. XV de conflicte politice și cucerite în secolul al XVI-lea de spanioli.




Imperiul Maya, centrat în zonele joase tropicale din ceea ce este acum Guatemala, a atins apogeul puterii și influenței sale în jurul secolului al VI-lea.

Civilizația Maya a excelat în agricultură, ceramică, scriere, sistemul calendaristic și matematică și a lăsat în urmă o uimitoare valoare arhitecturală impresionantă și opere de artă simbolică. Cele mai multe dintre acestea se situează în orașele de piatră, abandonate în anii 900. Oamenii de știință din secolul XIX au dezbătut cauza acestui declin dramatic.

civilizatii Studiu NASA: Peste 30 de civilizații extrem de avansate au trăit pe Terra și au dispărut în mod misterios

 

Safa Motesharri, unul dintre autorii studiului, este de părere că acest ciclu al civilizațiilor este de fapt un model matematic, care se repetă în istorie precum un model. O civilizație se naște, evoluează, ajunge la punctul x, după care dispare pentru totdeauna. Și așa se va întâmpla și cu lumea din prezent, iar în viitor vor apărea alte civilizații, care într-un final vor dispărea și ele.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate