Incredibil.Online


CONSPIRATIA MONDIALA ascusa in CNP-ul tau ! Afla ce secrete ascunde acest cod infam !




 
CNP-ul (codul numeric personal) dezvaluie mai multe lucruri despre tine, dincolo de faptul ca cifrele care il formeaza sunt esentiale pentru identificarea ta. Ultima cifra din codul personal defineste personalitatea, insa nu doar acea cifra este relevanta pentru detinatorul CNP-ului.

Una din cele mai mari semne de intrebare in legatura cu codul numeric personal este de ce barbatii au cifra 1 (cifra cu care incepe codul), iar femeilor le este atribuit 2.

Explicatia numerologilor este urmatoarea: 1 a fost dintotdeauna atribuit barbatului deoarece el este considerat liderul natural, cel care poate construi lucruri si care poate lua decizii fara a se consulta cu cineva.


Usor sexist, nu? Pentru cifra 2, exista o alta explicatie: 1 fara 2 nu exista. 2 este cifra iubirii, cifra intelegerii, a compasiunii, a comuniunii, a dialogului si a sacrificiului, a prieteniei absolute si a respectului.

Barbatul nu poate obtine nimic in viata fara a avea calitatile pe care le detine o persoana nascuta cu cifra 2 ca numarul personal, cifra feminina a empatiei.

O alta explicatie data de specialisti, conform BBC Mundo, este ca civilizatia europeana a pastrat cateva concepte de acum 5.000 de ani, cand, in Sumer (actualul Irak) cifra 1 era atribuita barbatului, iar 2 femeie. 1 era Ges („barbat”, „falus erect”), iar 2 era Min („femeie”, „consoarta”).


Acum, dupa ce ai aflat de ce CNP-ul barbatilor incepe cu cifra 1, iar al femeilor cu 2, sa vedem si alte curiozitati numerologice legate de acest cod controversat.


 
CE SPUNE DESPRE TINE CIFRA CARE SE REPETA DE CELE MAI MULTE ORI IN CNP-UL TAU

Daca se 1 se repeta cele mai multe ori, vei obtine lucruri de care se bucura un procent putin din populatie; deci ai sanse foarte mari sa devii un om de succes.

Daca 2 se repeta de cele mai multe ori, asta inseamna ca toata viata vei fi in cautarea iubirii. Daca cifra 3 este cea care predomina in CNP-ul tau, nu iti va lipsi niciodata carisma pentru a obtine ceea ce vrei, iar daca 4 se regaseste de cele mai multe ori in codul tau personal vei fi urmarit numai de obstacole si greutati.

Cifra 5 este asociata persoanelor care trec prin suisuri si coborasuri foarte usor, 6 este cifra succesului pe plan amoros, 7 este cifra familiei, a caminului, iar 8 este cea mai norocoasa din toate cifrele. Daca cifra 8 predomina in CNP-ul tau, vei avea noroc toata viata, iar daca 9 se afla de cele mai multe ori in seria ta personala de numere vei avea parte numai de revelatii si bucurii formidabile in viata.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate