Incredibil.Online


SOCANT ! LUNA ne este INTERZISA ! SUNTEM sub embargou EXTRATERESTRU !


În perioada 1969 și 1972, 12 astronauți au pus piciorul pe Lună. Mulți s-au întrebat de ce au fost abandonate misiunile pe Lună?


 
Sunt și voci care susțin că ni s-a interzis să mai vizităm Luna. Această explicație este susținută de mai mulți astronomi ruși dar, și de ziarul Pravda care a publicat un amplu articol pe această temă. Ceea ce este și mai grav este faptul că multe dintre pozele și filmele făcute în cadrul acestor misiuni au dispărut în mod misterios.


 
În timpul misiunii Apollo 11, NASA a declarat că a întrerupt legătura radio, timp de două minute, cu echipajul aflat pe Lună. În realitate, legătura radio a funcționat iar discuția a fost una halucinantă.

Vă prezentăm ceea ce s-a discutat în cele două minute.

Armstrong – Ce a fost asta, ce dracu a fost? Vreau să știu ce a fost!

Turnul de control – Ce se întâmplă?


Armstrong – Chestiile ale sunt imense, domnule! Nu-mi vine să cred! Sunt aliniate pe marginea craterului. Ei sunt aici și ne privesc.

Armstrong – Sunt lucruri gigantice. Nimeni n-o să creadă!

Turnul de control – Ce naiba se întâmplă?

Armstrong – Ei sunt aici, pe suprafață!

Turnul de control – Ce e acolo?

Armstrong – Am văzut niște vizitatori.

Turnul de control – Repetați informația!

Armstrong – Spun că aici sunt și alte nave spațiale. Sunt aliniate pe marginea craterului.

Turnul de control – Repetați!

Armstrong – Am conectat transmisia automată. Îmi tremură rău mâinile și nu pot face nimic. Încercăm să filmăm. Dar dacă aceste camere nu vor înregistra nimic, nimeni nu ne va crede.

Turnul de control – Ați înregistrat ceva pe film?

Armstrong – Am făcut trei fotografii. Farfuriile zburătoare sau ce-or fi ele, ne-au stricat filmul. Acum se uită la noi.

Turnul de control – Oglinzile le-ați instalat?


Armstrong – Da sunt puse unde trebuie. Dar oricine a venit cu navele alea spațiale, cu siguranță mâine poate veni să ni le demonteze.

 ARMSTRONG A FOST AVERTIZAT CĂ PE LUNĂ VA ÎNTÂLNI CEVA

Vă mai spun că această discuție a fost recepționată de ruși și de diverși radioamatori de pe glob. Armstrong a declarat că, înainte de plecare, au fost avertizați că pe Lună vor întâlni ceva.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate