Incredibil.Online


SOCANT SI INCREDIBIL ! Baba VANGA , profetii groaznice despre Romania si EUROPA ! CUTREMURATOR !



Profetiile batranei oarbe din Balcani, cunoscuta sub numele de Baba Vanga, au traversat ultimul secol. Nascuta in 1911, la Strumita (azi in Macedonia – fosta republica Iugoslava), ea a trait aproape toata viata in teritoriul de azi al Bulgariei. Dintre toate, profetiile pentru anul 2016 ingrozesc lumea – si mai ales pe europeni. De ce?


Pana inainte de moartea sa, in 1996, femeia – despre care unii spun ca a orbit la 11 ani, in timpul unei furtuni, altii ca s-a nascut oarba, dar cu darul clarviziunii, menit chiar de acela care, trecand intamplator prin fata casei sale parintesti, la ceasul nasterii ei, i-a recomandat moasei sa o boteze ”Vanghelia” (cea care aduce vesti bune) – a facut numeroase previziuni pentru toti anii care urmau trecerii ei in nefiinta, pana la „Sfarsitul Lumii”, pe care il fixeaza in anul 5079. Pana atunci, insa, omenirea nu va trai chiar… pe roze.


In 2014, Baba Vanga anuntase ruperea Crimeei de Ucraina si alipirea ei la Rusia, ca si inceputul unor frictiuni armate in partea de rasarit a Europei (ceea ce, din nefericire s-a intamplat), iar pentru 2015 nu anuntase nimic notabil – desi in acest an aveau sa se intample o multime de evenimente.

Cel mai important lucru pe care l-a prezis clarvazatoarea pentru 2016 este… depopularea Europei. Cum se va intampla asta si in ce rastimp?

In ce ne priveste pe noi, romanii, Baba Vanga are o predictie care a fost facuta cunoscuta, conform dorintei ei, la 24 ianuarie 2005.

 Este vorba despre faptul ca in Romania, atunci, avea sa apara pe lume omul providential, care are ca misiune salvarea tarii, a continentului, poate si a lumii. Cine este acest om? Romanii si lumea il vor recunoaste la momentul potrivit. Deocamdata, spunea tot Baba Vanga, el va creste departe de bastina stramosilor sai, scrie jurnalul.

Unii cred ca el deja s-a nascut, il cheama Dorel si face reparatii !

2018 – China va deveni noua putere mondiala
2023 – Orbita Pamantului se va schimba usor
2025 – Europa va fi pustiita
2028 – Se va dezvolta o noua sursa de energie. Foametea nu va mai fi o problema
2033 – Gheata de la Poli se va topi. Nivelul Oceanului Planetar va fi in continua crestere.
2046 – Clonarea va fi foarte accesibila.
2076 – Lumea va fi condusa din nou de comunisti.
2084 – Va avea loc renasterea naturii.
2088 – O noua boala va lovi planeta. Oamenii vor imbatrani in cateva secunde.
2097 – Boala va fi vindecata.
2100 – Soarele facut de mana omului va lumina partea intunecata a Planetei.
2111 – Oamenii vor deveni roboti
2125 – Ungaria va primi semnale din afara spatiului.
2154 – Animalele devin pe jumatate oameni
2167 – O noua religie
2170 – Mare seceta
2187 – Eruptia a doi vulcani este intrerupta cu succes.
2273 – Se va naste o noua rasa.
2288 – Se va reusi sa se calatoreasca prin timp. Se vor stabili noi contacte cu extraterestrii.
2291 – Soarele se raceste.
2304 – Misterul de pe Luna a fost descoperit
2371 – Seceta mare
2480 – Pamantul va fi in intuneric
3005 – Va fi razboi pe Marte
3797 – Nu va mai exista viata pe Terra. Insa oamenii vor reusi sa locuiasca pe alte planete din sistemul solar.


Cine este Baba Vanga?

Clarvazatoarea Vanga, pe numele ei adevarat Vangelia Pandeva Dimitrova, s-a nascut in 1911 si a decedat pe 11 august 1996. Ea a devenit cunoscuta dupa ce mai mult de 80% dintre predictiile ei s-au adeverit. Baba Vanga a aflat ca poate vedea viitorul inca de pe cand era copil si a descoperit o oaie din turma tatalui care disparuse.


La 12 ani, a ramas fara vedere in urma unui accident. A fost trantita intr-un lan de grau de o furtuna puternica iar localnicii au gasit-o cu genele acoperite de nisip.

La maturitate, Vanga a prezis unele dintre cele mai importante momente din istoria umanitatii: cel de-Al Doilea Razboi Mondial, caderea comunismului si moartea lui Stalin.


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate