Incredibil.Online


SOCANTELE FENOMENE ENERGETICE care se produc in ROMANIA !


Generalul Emil Străinu a făcut mai multe declarații cu privire la niște misterioase fenomene care s-au produs în România, în noaptea de 21 decembrie 1989.

În câteva zone de importanță strategică au fost observate lumini de diverse culori care au staționat în punct fix minute în șir. Prezența lor a fost semnalată de militari și civili și în Giurgiu.

Generalul a mai afirmat că în România fiind multe puncte energetice, se produc fenomene care depășesc realitatea. Sunt zone în care oamenii susțin că au o stare de bine, de liniște, unii s-au vindecat de diverse boli. Nu toate energiile sunt benefice. În unele zone se produc accidente, morți.

Cel mai cunoscut loc energetic este zona cuprinsă între Omu-Babele și Sfinxul. La anumite intervale apar conuri luminoase și se înregistrează semnale radio care vin din interiorul pământului.

O altă zonă energetică este cea de la peștera Polovragi. Experții în paranormal cunosc povestea unui bărbat care a dispărut în această zonă. După trei ani, el a revenit exact în locul de unde dispăruse. Era sănătos și nu-și aducea aminte de ceea ce s-a petrecut cu el în toți cei trei ani. Se spune că la Polovragi este o poartă spre alte lumi.

O altă zonă încărcată energetic se află la o distanță de 20 kilometri față de București, în comuna Brănești. Aici nu vorbim despre energii pozitive, pentru că se produc accidente inexplicabile.



În Teleorman, în zona lacului Urlui au fost observate sfere luminoase care staționează pe cer, deasupra lacului. Un alt fenomen care nu a putut fi explicat de specialiști este cel legat de vârful Gugu din Munții Retezat Godeanu. La anumite ore din zi, vârful nu mai poate fi văzut. În plus, în această zonă s-au produs fenomene inexplicabile.

Presa a scris în 4 august 1991, despre mai mulți turiști care au înnoptat pe vârful Gugu. Ei au fost martori la o explozie de lumini care venea din interiorul muntelui.

O altă zonă în care au fost observate fenomene misterioase este cea din Marea Neagră, în apropiere de Insula Șerpilor. Marinarii au declarat că au observat sfere luminoase care se ridică din apă și dispar pe cer.

În Marea Neagră s-au produs multe evenimente misterioase dar, pe care media din România le-a omis. În anul 1994, crucișătorul Tiolkovski dispare în apele mării, la o distanță de 70 kilometri de Crimeea. La două luni după acest incident, cinci avioane de luptă rusești, în aceeași zonă, au dispărut fără urmă.


Rusia a ținut aceste evenimente departe de ochii publicului și a încercat să le mușamalizeze. În anul 1990, un avion privat grecesc a dispărut în condiții misterioase, iar la câteva zile, toți muncitorii de pe o platformă petrolieră au dispărut în mod misterios.

Veterani din marina rusească au declarat că în anii 60 au identificat în mare submarine gigantice care urcau la suprafață cu viteze uluitoare. Informațiile au fost clasificate și de această dată.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate