Incredibil.Online


PROFETIC ! Baba VANGA nu e moarta, BABA Vanga se transforma ! CRUNTA PROFETIE !


Nu cu mult timp înainte ca Baba Vanga să părăsească această lume, a spus omenirii că harul său nu se va pierde și va fi preluat de o fată care trăiește în Franța.

bU hU hU

În 2011, această copilă a fost descoperită în Franța și se numește Kaede. Copila a fost invitată în Rusia, la un centru specializat, pentru a i se testa abilitățile. Specialiștii ruși au rămas uimiți de capacitățile acestei copile, dar cel mai șocant aspect este că are aceleași gesturi și trăiri ca ale Babei Vanga.

La acea vreme s-au realizat mai multe reportaje despre Kaede. Subiectul principal era viața lui Kaede și viziunile sale asupra viitorului. S-a povestit cum micuța a prevestit moartea tatălui său vitreg sau chiar boala care urma să-l macine pe bunicul său.


Întrega lume era uimită de faptul că Baba Vanga și-a transmis harul și odată cu întruchiparea lui în Kaede omenirea urmează să afle perioadele bune sau nefaste care vor urma.

Previziunile micuței aveau în centrul atenției familia sa. Au mai urmat şi alte clarviziuni care, deşi erau legate de evenimente mărunte, cotidiene, erau de o exactitate uimitoare. Kaede anunţa rezultatele de la meciurile de fotbal, vizita neaşteptată a unor musafiri, a prevăzut că mătuşa sa vă naşte un copil şi că bunica se va îmbolnăvi grav.



Atunci când a fost întrebată cum vede viitorul, Kaede le-a spus părinţilor săi că noaptea este vizitată de umbrele oamenilor morți, care îi povestesc viitorul. Cel mai important musafir nu este nimeni altul decât Baba Vanga, care o și îndrumă cu privire la viața sa.


PREVIZIUNI DESPRE EUROPA

Când micuța Kaede a fost întrebată despre viitorul Europei aceasta a fost circumspectă. A povestit că imediat după ce se vor liniști treburile cu valurile de imigranți, Europa va fi zguduită de o catastrofă ecologică. Nu se știe exact în ce constă această catastrofă, dar va genera o problemă globală cu privire la apa potabilă.

Războiul Mondial nu este departe, susține Kaede, dar nu va porni din Turcia sau din Siria așa cum crede toată lumea. Punctul fierbinte va fi Algeria și de acolo se va declanșa conflictul global. Kaede nu a prezis niciun an pentru începerea războiului și din această cauză se speculează că vor mai trece ani buni până va începe.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate