Incredibil.Online


SOCANT ! Familile MAFIOTE care controleaza PAMANTUL ! Noua Ordine Mondiala !


Fortele din spatele organizatiei cunoscuta de foarte multi dintre noi sub titulatura de “Noua Ordine Mondiala” urmeaza un program lent care are scopul de a prelua controlul total asupra omenirii si asupra resurselor planetei. David Icke i-a denumit sugestiv “totalitaristii Tic-Tac” deoarece acestia urmeaza pasi foarte marunti care au ca scop sclavia noastra completa si definitiva.
 
Prin urmare, oamenii raman constienti de faptul ca libertatile lor sunt luate treptat, in timp ce puterea acestei organizatii creste in mod constant. Fortele din spatele acestei organizatii sunt ascunse de ochii omenirii. Aceasta grupare extrem de elitista este cunoscuta sub numele de “Consiliul celor 13 familii”, o grupare care orchestreaza toate evenimentele majore ale lumii. Dupa cum sugereaza si numele, acest “consiliu” este format din cele mai influete familii de pe Pamant.
 
Un numar din ce in ce mai mare de oameni constientizeaza faptul ca 99% din populatia Pamantului este controlata de o “elita” de 1%, dar acest consiliu despre care vorbim alcatuieste mai putin de 1% din acel 1% si nimeni de pe Pamant nu poate aplica pentru calitatea de membru al acestui consiliu.

In opinia lor, acestia au dreptul sa guverneze peste toata omenirea, deoarece acestia sunt descendentii directi ai zeilor antici si se considera a avea “sange albastru”. Aceste familii sunt:

1. Rothschild (Bauer sau Bower)

2. Bruce


3. Cavendish (Kennedy)

4. De Medici

5. Hanovra

6. Hapsburg

7. Krupp

8. Plantagenet

9. Rockefeller

10. Romanov

11. Sinclair (St. Clair)

12. Warburg (del Banco)

13. Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)





Dinastia Rothschild este, fara indoiala, cea mai puternica linie genealogica de pe Pamant, bogatia acestora fiind estimata in jurul sumei de 500 de trilioane de dolari!

Aceasta familie isi excercita putera prin intermediul imperiului bancar mondial, care este detinut aproape in intregime de aceasta familie.

Cele mai importante institutii care lucreaza din greu pentru a instaura acest regim mondial si pentru a inrobi complet specia noastra, sunt:

• City of London (finante, cotrolata de Rothschild) – Nu face parte din Marea Britanie

• Rezerva Federala a S.U.A. (finante, banci private, controlata de familia Rothschild) – Nu face parte din S.U.A.

• Vatican (indoctrinare, amagire si secrete) – Nu face parte din Italia

• Washington D.C (manipulare,  programarea mintii, centru militar) – Nu face parte din S.U.A.

Toate institutiile prezentate mai sus functioneaza ca state individuale, fiind supuse propriilor lor legi si prin urmare, nu exista pe Pamant o instanta de judecata care le-ar putea intenta un proces vreodata.

Multitudinea societatilor secrete existente in prezent, functioneaza ca filiale ale unei corporatii supreme, aceasta fiind detinuta de Consiliul celor 13 familii.

Chiar daca au fost rasplatiti cu generozitate pentru munca lor, membrii acestor societati secrete nu sunt membrii ai descendentilor de “elita”. Astfel, acestia nu cunosc cine sunt de fapt stapanii lor si nu au nicio idee in legatura cu adevaratele scopuri urmarite de acestia.

ACESTA ESTE “STAPANUL”!

Acesta este cel mai bogat om din lume, iar daca avem orice fel de moneda in portofel, atunci avem un imprumut facut la acest om. El este cel care iti detine ipoteca, creditul de la masina, cardurile de credit si chiar tara ta. Numele lui este Jacob Rothschild. Nu vei vedea averea familiei sale mentionata in lista celor mai bogati oameni din lume, in Forbes, si nici nu vei auzi despre el la canalul tau preferat de stiri. Motivul este unul simplu. Nu numai ca acesta este cel care detine Forbes, Associated Press si orice alt format mass-media din lume, dar acesta este cel care detine majoritatea bancilor centrale din intreaga lume, scrie E-dimineata.ro

CRACANATOR DE DIABOLIC !

Aici este inclusa si Rezerva Federala a S.U.A., institutia care controleaza fiecare banca din Statele Unite si Fondul Monetar International. Bancherii controleaza guvernele si piramida continua… Acum fereste-te! Averea sa este estimata la suma totala de 515 trilioane de dolari. Aceasta nu este o greseala de scriere, ai citit bine …TRILIOANE! Pentru a pune in perspectiva aceasta avere impresionanta, daca aceasta ar fi alcatuita din bancnote de 100 de dolari, atunci ar ajunge pana la soare si inapoi de 15 ori!

Tot acestia sunt cei care au puterea  de a manipula pietele mondiale cu scopul de a spori averea unora si de a o reduce pe a altora.

FAMILIA MALEFICA !

Gandeste-te la aceasta familie ca la o familie de maestrii papusari. Fiecare razboi, fiecare timp de pace, fiecare insuficienta alimentara – toate acestea sunt controlate de aceasta familie. Aceasta este familia care detine Grupul Bilderberg.

Asa ca, atunci cand te uiti in portofel, aminteste-ti ca banii pentru care lucrezi din greu sunt doar un imprumut facut de familia Rothschild.


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate