Incredibil.Online


IATA cum poti curata un SUFLET JEGOS ! INCREDIBIL ! Curata-te !




Sufletul este energia fundamentala a vietii, fara de care viata pe aceasta planeta nu ar fi posibila. Odata afectata aceasta structura principala, intreg organismul nu mai poate functiona la parametri optimi, iar in timp aparand afectiuni din cele mai diverse.


Afectarea negativa a sufletului, fie ca este vorba de pierderea lui sau acceptarea energiilor si entitatilor malefice in el, poate duce la o gama foarte variata de afectiuni, fie ca este vorba de boala, suferinta, magie fie orice alta serie de traume fizice cat si psihice.

Sufletul se pierde prin pacate savarsite cu liber arbitru si este preluat de rau prin drept divin. Odata cu pierderea sufletului se
pierde si din protectia pe care Dumnezeu o ofera celui in cauza.


Fara aceasta protectie din partea celui de Sus, omul ramane vulnerabil in fata raului, care nu asteapta mult pentru a-l chinui.
Astfel in vindecarea unui pacient trebuie avut in vedere curatarea s i refacerea sufletului. Odata aceasta problema rezolvata structurile persoanei incep sa se refaca, putand fi posibila vindecarea ei, de asemenea dupa refacerea sufletului.



Lumina Interna

Valoarea luminii interne, a DH-ului, este foarte important in vindecarea pacientului. Crescuta luminozitatea pacientului, el va fi pus in rezonanta cu cerurile superioare, primind de acolo un ajutor semnificativ. Odata cu crestera DH-ului, entitatilor negative le va fi mai greu sa ramana in acea persoana.

Persoanele cu o Lumina Interna mica sunt expuse platilor karmice mari si de asemenea sunt vulnerabile in fata ingerilor pazitori ai karmei (demonii).

Crescut acest parametru peste un anumit prag, expunerea nu mai este atat de mare si face posibila interventia in scopul vindecarii.

Protectia Divina si Iertarea Pacatelor

Sanatatea, vindecarea sau protectia sunt Daruri Divine si sunt acordate de Dumnezeu. Protectia Divina reprezinta gradul in care
Dumnezeu ne apara de rau sau de interventia acestuia. Un om nu poate fi vindecat daca protectia lui divina nu creste, deoarece va
ramane permanent vulnerabil la entitatile bolilor sau Ia atacurile psi.

Iertarea pacatelor este de asemenea foarte importanta in terapie. Orice boala, orice suferinta se datoreaza unor greseli de acum sau din vietile trecute. Pentru a vindeca o afectiune trebuie platita greseala, pacatul. Odata platita greseala,, cu Voia Lui Dumnezeu, afectiunea poate fi tratata.

Iertarea pacatelor determina gradul de protectie divina. Astfel, pentru a creste protectia divina este necesar ca pacientul sa faca
cat mai multe fapte prin care sa-si castige iertarea.

O sa enumar o serie de fapte prin care un om isi poate castiga iertarea pentru pacatele si greselile infaptuite:

➢ Liturghii de Iertare, se dau la manastiri. Prin ele se pot plati atat pacatele personale cat si cele ale neamului.

➢ Spovedania, la care se iarta pacatele spovedite.

➢ Maslurile, la care se iarta de asemenea pacatele.

➢ Pelerinajele la manastiri.

➢ Initierile pe sisteme Reiki cresc protectia Divina.

➢ Refacerea sufletului creste protectia Divina.

➢ Milostenia, si ajutorarea celorlalti sunt dintre cele mai placute fapte in fata lui Dumnezeu. Prin ajutorarea neconditionata a celor din jur se iarta foarte multe din pacatele personale.

➢ Rugaciunea personala.

➢ Posturile.

➢ Posturile negre sunt o forma rapida de plata a pacatelor.
indepartarea entitatilor ce produc boala

In cazul bolilor dupa indeplinirea celor de mai sus, trebuie indepartata definitiv enititatea sau entitatile ce produc acea boala. Odata rezolvata si aceasta problema nu mai ramane decat deschiderea si refacera chakrelor si biocampurilor si refacerea matricei originare.

Refacerea matricei originare

Orice afectiune, orice boala sau atac psi mai indelungat lasa o urma in matricea originara. Pentru o vindecare completa, sau pentru ca organismul sa se refaca complet aceasta matrice informationala trebuie refacuta.

sufletul Curatarea si refacerea sufletului

Pentru aceasta se poate folosi urmatorul algoritm: „Se anihileaza toate programele malefice, algoritmii malefici,infoenergiile malefice si toate defectele dobandite in matricea originara perfecta a acestei fiinte si se reface matricea cu Lumina Duhului Sfant atat cat ii este lui «numele» ingaduit de Dumnezeu.”


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate