Incredibil.Online


INCREDIBIL ! Parintele CLEOPA s-a intalnit cu EXTRATERESTRI ! Nu vei crede ce i-au transmis ACESTIA !


Viața extraterestră a stârnit multe controverse. Mulți oameni au susținut și au adus și dovezi că au avut parte de întâlniri ceva mai speciale.


 
În anul 1954, Gustavo Gonzales și Jose Ponce conduceau un camion pe o stradă de lângă Caracas, Venezuela. La un moment dat, drumul le-a fost blocat de o sferă care plutea deasupra șoselei.

Gonzales a coborât din mașină pentru a vedea ce se întâmplă și din sferă au apărut trei humanoizi care l-au aruncat în aer patru metri.


 
În anul 1978, Pier Zanfretta, un agent de pază italian, s-a confruntat cu o situație similară. Dintr-o sferă luminoasă au ieșit trei creaturi care în momentul în care s-au apropiat de ele, un fascicol de lumină a fost îndreptat spre el. Zanfretta a susținut că mai multe ore, nu știe ce s-a întâmplat cu el.

19 august 1970, Malaezia. Șase copii se jucau în apropierea unei păduri. Dintr-un OZN au ieșit cinci umanoizi, scunzi, sub un metru înălțime. Când unul dintre copii a încercat să se apropie, aceștia au folosit un fascicol de lumină care i-a provocat arsuri grave.

Una dintre cele mai tulburătoare mărturii cu privire la o astfel de întâlnire este cea a părintelui Cleopa. El a povestit că întâmplarea s-a produs într-o noapte din postul Crăciunului.

El a auzit o bubuitură în zidul locuinței sale și a ieșit să vadă ce se întâmplă. Am văzut o mașină mare cu mai multe roți, împrejmuită de o lumină, a spus părintele. Părintele a văzut o făptură stranie, s-a speriat și a intrat în bordeiul unde locuia. Părintele a povestit această întâmplare de mai multe ori.

Dalai Lama a ținut un discurs la Universitatea Portland, Oregon, în care a surprins auditorul, susținând că omenirea trebuie să fie pregătită pentru întâlnirea cu extratereștri. Momentul poate să fie unul șocant pentru că forma acestora este traumatizantă pentru oameni.




În incidentul din 1976 de la Teheran, au fost vizualizate pe ecranele radar, pentru prima dată, OZN-uri. Unul dintre avioanele care a pornit în urmărirea OZN-urilor a suferit o cădere temporară a sistemului de arme, în momentul în care se pregătea să deschidă focul asupra OZN-urilor.

Doi ani mai târziu, mai mulți soldați erau atacați de extratereștri la Bâlea Lac. Evenimentul a fost ținut secret din motive lesne de înțeles. Soldații care au participat la acest incident au povestit, peste ani, experiența terifiantă la care au luat parte. Un umanoid foarte agresiv i-a atacat timp de o oră și jumătate. Urmele pe care acest incident le-a lăsat au fost evidente. Zgârieturi pe obloanele și pereții cabanei și o urmă pe sol de formă sferică, acolo unde au văzut un OZN.


Statistic vorbind, mai mult de 70% dintre întâlnirile de gradul trei au fost pașnice, în sensul că nu au fost victime. Au fost și cazuri în care subiecții, pe lângă șocul pe care l-au avut au fost iradiați sau au avut arsuri provocate de fascicole de lumină.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate