Incredibil.Online


ȘOCANT ! Lady GAGA și-a vândut sufletul DIAVOLILOR ILLUMINATI !


De-a lungul anilor, s-a vehiculat ideea că numeroși cântăreți și oameni importanți din această lume și-au vândut sufletul forțelor întunecate din Illuminati, în schimbul celebrității și al banilor. De data aceasta, o poveste fascinantă este relatată de presa internațională cu privire la Lady Gaga și modul în care a încheiat pactul cu un reprezentat al răului.

Lady Gaga și simbolurile ciudate din videoclipuri

Ideea că celebra cântăreață Lady Gaga și-a vândut sufletul forțelor oculte din Illuminati nu este una nouă. Ea s-a născut în urma semnelor controversate pe care le face cântăreața în timpul concertelor sau în videoclipurile sale. Aceste semne sunt controversate pentru că ele fac referire la Illuminati. Din acest motiv, s-a format o conexiune controversată între Lady Gaga și Illuminati. De nenumărate ori s-a vehiculat ideea că Lady Gaga și-a vândut sufletul diavolului, dar nu exista nicio confirmare propriu-zisă.

Există voci care susțin că ascensiunea fulminantă a artistei se datorează acestor forțe oculte. De asemenea, și boala sa este pusă pe aceeași temă. Artista are perioade lungi de timp în care se simte foarte rău și motivele par să nu fie unele certe.
 
Lady Gaga și povestea vânzării sufletului
O sursă din echipa de producţie a documentarului „Gaga: Five Foot Two”. susţine că vedeta şi-ar fi mărturisit regretul că a aderat la organizaţia secretă Illuminati.


 
Evenimentul s-a petrecut imediat după un concert, când Lady Gaga s-a dus în spatele scenei pentru a fuma o țigare. Atunci un om fără vârstă a abordat-o și i-a propus un târg ciudat.

„Abia ce fusesem pe scenă, a fost un show bun, eram în culmea fericirii şi toată lumea mă aplauda. Eram afară la o țigare şi mă gândeam să iau mai multă cocaină. Aveam nevoie de mai multă, dincolo de orice. Vroiam doar să mă simt bine. Să simt orice. Şi atunci, un bărbat, parcă fără vârstă, îmbrăcat în costum, a venit spre mine şi a început să-mi vorbească. Stătea rezemat de zid şi fuma şi mi-a zis:

-Cred că ai ceva de făcut. Vrei?.

L-am întrebat ce e acel ceva. Am crezut că o să sară pe mine. Dar el a zâmbit şi a spus:

-Totul. Succes. Faimă. Bogăţie. Putere. Le vrei?.

M-am uitat la el curioasă. Nu am putut să-l refuz”, a povestit artista.

„Apoi a stat acolo şi a cântat una dintre melodiile pe care le cântasem mai devreme. A fost ceva dincolo de cuvinte. Mă uitam la el ca la o perlă scoasă din cel mai adânc ocean. M-am lăsat în genunchi şi l-am întrebat cui îi sunt datoare. L-am privit direct în ochi şi i-am zis că vreau tot. I-am zis că voi face orice”, scrie World Truth.

„Prinţul ei illuminat”, faima și regretul
Aceleași surse susțin că atunci când Lady Gaga a vorbit despre contractul vânzării sufletului l-a numit pe bărbatul fără vârstă „prinţul ei illuminat”. Acesta i-a oferit totul, succesul, faima și banii, dar în schimb se pare că o entitate întunecată a pătruns în ea.

Povestea poate fi desprinsă din filmele science-fiction, dar artista s-a întâlnit de mai multe ori cu un preot catolic pentru un act de exorcizare. Nu se poate spune care a fost rezultatul acestui act pentru că nimeni nu știe.

Mai mult de atât, artista pare a fi conștientă de răul pe care l-a făcut și regretă întreaga poveste.

„Promisiunea lui s-a adeverit foarte repede. La început, credeam că facem o echipă bună. Dar n-a trecut mult şi am început să am de suferit”, ar fi spus vedeta în scenele nedifuzate ale serialului „Gaga: Five Foot Two”.

Succesul și faima au venit extrem de rapid, dar acum artista trăiește reversul medaliei. Boala ei incurabilă, fibromialgie, pare să-i dea mari bătăi de cap și din cauza acesteia a anulat foarte multe concerte de-a lungul ultimilor ani.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate