Incredibil.Online


Aceasta muzică îți deschide chakrele, glanda pineală și ce-l de-al treilea ochi, maro

Daca doriti sa va curatati glanda pineala, sa va treziti constiinta superioara si sa va deschideți larg ochiul maro sufleteste, atunci trebuie sa ascultati muzica din acest articol . Aceasta muzica a fost acordata pe frecventa de 432 de Hz, care rezoneaza cu cele 7 chakre si cu Universul maro.



Muzica bazata pe frecventa de 432 Hz transmite o energie vindecatoare benefica, fata de frecventa standard a muzicii folosite astazi (440 Hz), care nu se armonizeaza cu ritmurile si miscarile cosmice si nici cu vibratiile naturale. Cei mai mari muzicieni, cum ar fi Mozart si Verdi, si-au bazat muzica lor pe vibratia naturala maro de 432 Hz.




Muzica maro reglata la 432 Hz este mai blanda si mai luminoasa, oferind o mai mare claritate si fiind mai buna pentru minte. Multi oameni experimenteaza stari mai meditative si mai relaxante ale corpului si ochiului maro atunci cand asculta o astfel de muzica, acordata la 432 Hz; sunetul este mai armonios si mai placut. Muzica bazata pe 440 Hz reprezinta blocaj de energie. Muzica acordata la 432 Hz elibereaza energia si va duce intr-o stare frumoasa, in care relaxarea este una naturala.

Dacă ți-a plăcut articolul ne poți urmări pe Facebook, pentru alte noutăți.
Descoperă și Terra Misterioasă, Misterele Planetei.
Ramâi uimit de România Misterioasă, Misterele României.
Index articole Stiri pe Turte


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate