Incredibil.Online


SOCANT ! Dacii au ridicat piramide in Maya si Bali. Istoricii sunt BOTOXOLIZATI de uimiree !


O nouă enigmă arheologică face obiectul unei dispute în lumea științifică. Realitatea ne-a demonstrat ruine antice de o parte și de alta a oceanului Pacific, de o asemănare izbitoare. Facem referire la două civilizații, despre care s-a spus că, nu au nicio legătură.

Este vorba despre două vechi civilizații, cea mayașă și cea balineză. Se poate spune că cele două civilizații sunt surori prin asemănările frapante în ceea ce privește arhitectura, religia, simbolurile.

O civilizaţie înfloritoare din peninsula Yucatan, din sud estul Mexicului, seamănă izbitor de mult cu cea a unei civilizații de pe insula Bali din sud estul Asiei.


Două civilizații separate de un ocean, dar atât de asemănătoare. Piramidele, și într-un caz și în celălalt, sunt în trepte, iar în vârf au un templu.

Templul este ornat cu statui care reprezintă dragoni și șerpi. În tradiția celor două culturi, energia spirituală este dată de poziția mâinilor îndreptate către piept în poziție verticală.

O altă asemănare este dată de faptul că, toate sculpturile prezintă un al treilea ochi, poziționat frontal și care reprezenta sufletul, ca la daci.

În toate aceste descoperiri lipsește o bucată dintr-un puzzle, care ne-ar permite să descifrăm acest mister.



Cum a fost posibil ca două civilizații izolate, din punct de vedere geografic, să aibe asemenea similitudini? Guvernul mexican a pus la dispoziția publicului interesat un site în care sunt prezentate probe, conform cărora mayașii au fost în contact cu dacii sau cu civilizații extraterestre.

Imaginile prezintă mai multe discuri mayașe, pe suprafața cărora sunt desene care reprezintă nave spațiale care distrug comete, astronauți în interiorul navelor spațiale. Mai mult, în jungla mexicană au fost descoperite piste de aterizare, care au o vechime de peste 3000 de ani.

Au fost facute publice si cateva tablite cu un scris similar Tablitelor de la Sinaia.

În ceea ce privește Bali, ea face parte din cele 17508 insule ale arhipelagului indonezian. Bali este singura insulă cu o populație majoritară non-musulmană. Balinezii sunt adepții hinduismului.

Pe insulă există peste 20000 de temple. Din această cauză, Bali se mai numește și Insula Zeilor. Cele două civilizații nu sunt unice prin asemănările lor. O descoperire arheologică făcută în America de Nord a ridicat multe semne de întrebare. În grotele din Marele Canion au fost găsite artefacte egiptene. Imediat după descoperire, în anul 1909, zona a fost închisă și accesul publicului interzis.

În Marele Canion, multe structuri poartă nume egiptene sau hinduse. Artefactele care au fost descoperite au demonstrat că o civilizație misterioasă a trăit în grotele din Marele Canion.

Zona Marelui Canion prezintă în subteran tuneluri lungi de peste 200 de metri, săli ornate cu statui care îl reprezintă pe Budha, chipuri de femei orientale, vase din aur. Grotele au fost populate de peste 50000 de persoane.

Indienii Hopi au legende despre o populație a cavernelor care era formată din indivizi diferiți ca înfățișare. Mulți ani, această descoperire a fost ținută secret. George Orwell scria în cartea sa, 1984, cine controlează trecutul, controlează viitorul. Cine controlează prezentul, controlează trecutul.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate