Incredibil.Online


PENAL ! PENALII striga HOTUL ! ROMANIA PENALA iese la inaintare !


Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca "in conceptia lui Klaus Iohannis" un om care a facut puscarie pentru ca "a furat un ou sau o paine de foame" trebuie condamnat la moarte pentru ca nu se mai poate angaja nici macar ca paznic.

Reactia sefului social-democratilor vine dupa ce presedintele a spus ca, precum paznicii, nici premierii nu pot pazi tara daca au cazier.

"Eu vad ca omul asta in ultimele zile bate campii. Am vazut ca e preocupat de angajarea paznicilor, de conditiile de angajare a paznicilor. Vreau sa ii transmit ceva - nu o faceam, dar m-au rugat mai multi romani din afara tarii destul de revoltati. Nu exista nicaieri in Europa ca un om care a avut un necaz in viata - sa zicem ca a furat un ou sau o paine de foame si a facut puscarie sase luni - in conceptia domnului Iohannis acel om trebuie condamnat la moarte.

Dupa ce ispaseste acea pedepeapsa nu mai are nicio sansa de reintegrare pentru ca regale nostru a spus ca nu mai poate fi angajat nici macar paznic. Acel om ce trebuie sa faca? Sa fure", a spus Liviu Dragnea.

Presedintele PSD spune ca, pentru Iohannis, Ciolos este "paznicul pus la turma de ministri".

Potrivit acestuia, seful statului nu are nicio calitate care sa ii permita sa puna "cenzura pe lista unor partide".



"El are dreptul la un singur vot. Restul va fi decizia romanilor in 11 decembrie, romani care sa nu creada nici dumnealui nici partidele care il sustin ca romanii se mai lasa pacaliti. De unde pana unde are el aceaata calitate? Aceasta legimitate (...) cand el a fost un candidat penal. Astrele s-au aliniat ulterior si a obtinut o decizie favorabila. Dar ce s-ar fi intamplat daca el n-ar fi candidat? Romania ar fi fost frustrata de aceasta sansa istorica sa aiba in fruntea statului un om de o asemenea valoare", a mai zis Dragnea.

Intrebat daca el va fi nominalizat premier al PSD, Dragnea a spus ca "Iohannis poate deduce asta", precizand ca nu a spus niciodata ca isi doreste functia de premier. "El nu are multe deduceri, dar unele ii ies. Eu n-am zis niciiodata ca vreau sa fiu premier. (...) Chiar daca si membri guvernului si PNL si ceilalti sunt pacaliti de el sau incurajati de el cu o protectie in fata legii, le spun ca se inseala amarnic. Toti vor da socoteala pentru ce au facut, pentru ce intentioneaza sa faca", a spus Dragnea.

Ce a spus Iohannis

Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu va renunta la conditia ca premierul desemnat sa fie o persoana fara o condamnare penala, afirmand si agentilor de paza li se cere cazierul la angajare, astfel incat este "inimaginabil" ca Romania sa fie condusa de cineva condamnat.

"Cu totii am citit ca se fac angajari pentru paznici sau pentru agenti de paza, cum se spune mai nou. Pai, iata, de fiecare data cand se angajeaza agenti de paza prima conditie e sa nu aiba cazier, adica sa nu fie penali. Pai, cum ne imaginam ca tara va fi pazita de unul cu dosar penal? Este absolut inimaginabil, este o conditie minimala si nu am absolut deloc de gand sa renunt la ea", a afirmat seful statului.

El a explicat ca aceasta este "o conditie ferma" pentru a discuta desemnarea politicianului care va fi premier dupa alegeri, dar a subliniat ca declaratiile nu sunt facute impotriva unui partid anume, ci are o "problema" cu cei care "se erijeaza in conducatori", desi nu indeplinesc conditiile minime.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate