Incredibil.Online


SOCANT ! Prinţul Charles a devenit MUSULMAN !



Socant !

Totul a pornit din 1997, atunci când, în revista “Middle East Quarterly”a fost publicat un articol intitulat “Prinţul Charles al Arabiei”, în care se propunea ipoteza că prinţul Charles s-ar fi convertit în secret la religia islamistă. Aceasta întrucât prinţul Charles a făcut o mulţime de declaraţii publice în care lăuda instituțiile islamice, rolul femeilor în societatea islamică, precum și rolul pe care îl putea juca valorile islamice în rezolvarea problemelor britanice.

Autorii acelui articol au subliniat, de asemenea, şi legăturile pozitive între familia regală britanică și multe guverne din ţări islamiste, precum și înființarea unui Comitet de experți care să-l consilieze pe prinţul Charles cu întreaga cultură islamică. Articolul se încheie cu un avertisment despre cum atracţia prinţului pentru islam ar putea introduce o alt fel de monarhie în Marea Britanie.


 
Alte dovezi ale apartenenţei prinţului Charles la religia islamistă ar fi vizita îm 2003 a acestuia în Oman (o ţară islamistă), unde a petrecut două ore explorând marea moschee Qaboos. În timpul vizitei, el s-a întreţinut cu oameni de diferite naționalități, stând în acelaşi timp cu picioarele încrucișate pe podea, în aer liber. Tot acest comportament pro-islamic se spune că ar fi cauzat mai multe tensiuni cu arhiepiscopul de Canterbury.

Cei cu vederi anti-islamice văd interesul prințului Charles în islam și cultura islamică drept consecinţă a atitudinii sale autoritare, reacționare și anti-feminine. Totuşi, interesul prinţului Charles pentru islamist nu e chiar unul izvorât din neant; există unele dovezi că membri ai familiei regale britanice ar putea fi descendenți ai profetului Mohamed, ca urmare a căsătoriilor între casele regale europene cu cele mediteraneene.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate