Incredibil.Online


INCREDIBIL ! Putin este EXTRATERESTRU si a fost adus cu un OZN pe Pamant !


Toate agențiile de presă au preluat știrea de la ITAR TASS, în septembrie 1989, în care se spunea că un OZN a aterizat în parcul central din Voronesh, Rusia. În comunicat se spunea că un obiect zburător neidentificat a aterizat în parcul central din orașul Voronesh.


 
Persoanele care au asistat la acest eveniment au declarat că înainte ca nava să fie vizibilă, pe cer a apărut o lumină pală, iar culoarea acesteia s-a intensificat, căpătând nuanțe de roșu în momentul în care s-a apropiat de pământ.

Mulțimea s-a strâns imediat în jurul obiectului care tocmai aterizase, la timp pentru a fi martora apariției unor ființe foarte înalte, cu costume argintii și cizme în culoarea bronzului.


 
Toată lumea a început să țipe și după cinci minute nava a dispărut. În urma cercetărilor întreprinse la fața locului, au fost descoperite mai multe cavități în sol și două bucăți de rocă.

Bucățile de rocă au fost duse la un laborator din Moscova pentru a fi analizate. Autoritățile ruse nu au mai făcut declarații despre acest incident.

În momentul în care s-a produs acest eveniment, în parc se juca un meci de fotbal între mai mulți adolescenți, la care asistau peste 40 de adulți.

Conform mărturiilor acestora, din OZN au coborât trei creaturi care timp de cinci minute s-au plimbat în jurul OZN-ului și au privit ceea ce se întâmplă în jurul lor.

La câteva ore de la acest incident, o echipă de specialiști de la universitatea din oraș s-a deplasat la fața locului pentru a preleva probe. Rezultatele nu au fost date publicității.

În anul 1986, în ianuarie, un incident misterios a avut loc în orașul Dalnegorsk din Rusia. Un OZN s-a prăbușit pe o colină din apropierea orașului. La eveniment au asistat sute de locuitori. Multe persoane s-au deplasat pe colină pentru a vedea ce s-a întâmplat. Lanternele pe care le aveau nu au mai funcționat în momentul în care s-au apropiat de locul accidentului.

Cei care s-au apropiat de locul accidentului au avut stări de vomă și dureri de cap. Zona a fost evacuată de către autorități, iar epava a fost transportată la Moscova.



Unul dintre cercetătorii ruși care s-a ocupat de acest caz a declarat că au fost recuperate de la locul exploziei bucăți de materiale care aveau în componenţă aur, plumb, titan, molibden, o combinație bizară pentru specialiști.

Incidentul a fost observat și de muncitorii care lucrau la o carieră din apropiere. Aceștia au declarat că un obiect cu formă cilindrică, luminat puternic s-a prăbușit pe una dintre colinele din apropiere.

Obiectul avea o lungime de peste 12 metri și a planat în derivă deasupra zonei, înainte de a se prăbuși. Ziarul Pravda a prezentat în mai multe articole aceste informații.


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate