Incredibil.Online


ULUITOAREA istorie a celor ce au creat LUMEA : Anunnaki


Anunnaki si istoria interzisa a lumii

Istoria din spatele Anunnaki – Cei pe care zeul Anu i-a trimis din ceruri pe Pamant – este cu mult mai misterioasa decat se crede.In ultimii ani tot mai multa lume este preocupata de adevarul din spatele anticilor Anunnaki,considerand ca adevarul este mult mai important.

In timp ce multi sunt sceptici in ceea ce priveste existenta si implicarea Anunnakilor in aparitia si dezvoltarea civilizatiei umane,altii sunt de parere ca Anunnaki sunt veriga lipsa din evolutia umana si ca acestia joaca un rol important in istoria si cultura vechilor civilizatii care au existat pe Terra.

In timpul unor excavari in orasul Nineveh,din Irak,o echipa de arheologi condusa de catre Henry Layard a descoperit ruinele anticei biblioteci Ashurbanipal. Una dintre cele mai importante descoperiri din timpul excavarilor a fost gasirea unor tablite care contineau o scriere cuneiforma.Tablitele sunt numite “Enűma Eliš”,sau “Cele 7 tablite ale creatiei”.

Anunnaki si istoria interzisa a lumii

In Cele 7 tablite ale creatiei este relatata povestea unui grup de zei numiti Anunnaki care au venit din ceruri pentru a crea rasa umana.

Totusi,informatiile despre Anunnaki sunt foarte limitate,facand povestea lor sa fie plina de controverse.



Astazi daca vrem sa cautam si sa aflam informatii despre anticii Anunnaki si despre Sumer vom descoperi ca cele mai notabile informatii le vom gasi la autorul Zecharia Sitchin.Acesta a publicat in 1976 o traducere a unor texte antice sumeriene intr-o serie de volume denumite “Cronicile Pamantului”.

Potrivit lui Sitchin,tablitele de lut descriu o rasa de extraterestrii cunoscuta sub numele de Anunnaki care a venit pe Pamant in cautarea aurului.Practic,Sitchin sugereaza faptul ca extraterestrii au vizitat Pamantul pentru ca aveau nevoie de metalul pretios pentru ca planeta lor sa fie salvata.

In 1976,Zecharia Sitchin a lansat o teorie fabuloasa in cartea “A douasprezecea planeta” care se bazeaza pe traducerea unor texte antice sumeriene care spun o poveste incredibila cu privire la originile omenirii pe Pamant,povesti care sunt cu totul diferite fata de ce am invatat in scoli.

Se pare ca planeta despre care vorbesc tablitele sumeriene este Nibiru,o planeta enigmatica care se afla la o asemenea distanta de Soare,incat i-ar trebui intre 10.000 si 20.000 de ani sa orbiteze in totalitate Soarele.

Anunnaki AU CREAT LUMEA DIN ZEAMA DE VARZA !
Astazi,Anunnaki sunt considerati de multi oameni ca fiind “parintii fondatori” ai civilizatiei si rasei umane.Unii arheologi chiar sugereaza ca Anunnaki ar fi intervenit si in culturile din America de Sud,dar din pacate in ciuda atator dovezi istoria moderna nu este de aceeasi parere cu cele mentionate mai sus.

Se pare ca peste tot au fost descoperite noi dovezi cu privire la existenta unei rase avansate care ar fi modelat rasa umana,ajutand-o sa evolueze.Faptul ca multe civilizatii de pe Pamant care nu au avut niciodata contact unele cu altele venerau sau aveau aproximativ acelasi tip de cultura ar fi inca o dovada ca istoria prezentata astazi nu este nimic altceva decat un fals. Vezi un exemplu AICI.

Totusi,in ciuda multor dovezi cu privire la interventia Anunnakilor in istoria umanitatii,istoricii refuza sa accepte faptul ca omenirea a fost vizitata si creata de catre aceste fiinte extraterestre.

SI Anunnaki AU ZIS ; sa fie lumina ! si lumina se facu !

Iata o scurta cronologie a evenimentelor cu privire la Anunnaki potrivit cu Zecharia Sitchin:

450.000 inainte de Hristos – Dupa multe razboaie,atmosfera planetei Nibiru a inceput sa se deterioreze,devenind incet-incet un loc ostil pentru formele de viata.Anunnaki aveau nevoie de aur pentru a-si “repara” atmosfera planetei.Potrivit cercetatorilor,este posibil ca nanoparticulele de aur sa fie folosite pentru a repara stratul de ozon afectat de poluare.
445.000 inainte de Hristos – Anunnaki au aterizat pe Pamant si si-au stabilit prima baza in Eridu,pentru a extrage aur din zona Golfului Persic.Acestia erau condusi de Enki,fiul lui Anu.
416.000 inainte de Hristos – Productia de aur se opreste,facandu-l pe Anu sa vina pe Pamant.Impreuna cu el a mai venit si celalalt fiu,Enlil.Anu a hotarat sa extraga aur de data aceasta din Africa,lasandu-l la conducere pe Enlil.
400.000 inainte de Hristos – In sudul Mesopotamiei existau primele popoare.Printre cele mai importante se numarau “Sipar”,”Nippur” si “Shuruppak”. Dupa ce aurul era extras,minereul era transportat din Africa cu ajutorul unor nave si trimise pe orbita.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate