Incredibil.Online


ȘOCANTA profetă din BERCENI prevestește URGIA ALBĂ ! VISCOLUL LOVEȘTE ROMĂNIA.

Maria Ghiorghiu, celebra prezicătoare de cutremure , incendii și micoze, a prezis în această dimineață Apocalipsa Albă Maro. Ce înseamnă și când se va produce.

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă profeție alarmantă luni, 5 noiembrie. Aceasta a prezis Apocalipsa Albă Maro, sub forma unui viscol puternic și iminent, care se va produce în această iarnă și care va face victime în rândul oamenilor.

viscolitor !



Maria Ghiorghiu a scris pe blog totul despre profeția în care vremea rea devine principalul dușman al omenirii.

uluitor !
 
5 Noiembrie 2018,ora 6,44 dimineata ! Dragii mei,
Tot in aceasta dimineata, desi eram treaza ,mai stateam in pat cu ochii inchisi fiind moarta.Brusc,vad asa cu ei inchisi,vad inspre Sud o strada pe care abia daca se mai puteau zari masinile care circulau.
Oamenii nu mai circulau pe strada,atat de puternic era viscolul.Zăpada nu era mare pe strada,dar atat cat era ,vantul o spulbera puternic si nu se vedea aproape nimic pe strada.
Asadar, dragilor, iata ca Iarna va veni si va face ravagii. Unde se va produce acest VISCOL, daca va fi la noi sau in alta tara,habar n-am.
Sa nadajduim insa,ca IARNA nu va incepe atat de furioasa, si ca ne vom putea bucura de fulgii ei mari si pufosi car e, se vor asterne frumos si linistit imbracand pămantul si copacii.Cu dragoste, Maria.


În această dimineață, Maria Ghiorghiu și-a continuat seria dezvăluirilor, menținând că ar fi prezis și un cutremur major în Los Angeles.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate