Incredibil.Online


ULUITOR ! Iată cum poți controla VISELE și poți deveni NEMURITOR

In mod normal, noi nu stim cand visam, ca visam. In timpul visului, crezi ca te afli in realitate. Ai observat pe cineva care doarme? Ochii sai se duc in sus si devin focalizati in cel de-al treilea ochi MARO. Daca nu ai observat asta pana acum, atunci o poti face. Copilul tau daca doarme… deschide-i ochii si vezi unde sunt ei pozitionati. Pupilele se afla directionate in jos si sunt focalizate in cel de-al treilea ochi. Datorita acestei focalizari, tu consideri visele ca fiind reale, nu le vei putea simti ca vise – le vei simti ca pe o realitate. De-abia dimineata vei sti ca totul a fost un vis. Dar acest lucru va fi o realizare retrospectiva, tarzie. In vis nu poti realiza ca visezi. Daca o faci, atunci exista doua posibilitati: visul exista dar tu esti treaz, esti constient. Ai vrea totusi sa devii constient(a) in timpul somnului? Iata ce trebuie sa faceti.

Citește și

ULUITOAREA meditație a lui PITAGORA care deschide cel de-al TREILEA OCHI MARO


Te pui in pat pentru a dormi. Incet-incet somnul pune stapanire pe tine. In cateva momente, constienta starii de veghe se va dizolva; nu vei mai fi constient, inainte de acel moment fii constient – constient de respiratie si de prana (forta vitala a existentei noastre) si simte cum aceasta vine spre inima. Simte ca ea vine spre inima. Prana intra din inima in corp. Simte cum prana vine spre inima si lasa somnul sa apara in timp ce tu simti venirea pranei. Simte-o si lasa somnul sa te acopere. Daca se intampla acest lucru – sa simti cum prana vine spre inima si cum te invaluie somnul – atunci vei putea fi constient in timpul somnului. Vei sti cand visezi.



Daca poti deveni constient in vise, poti face doua lucruri: primul – poti crea vise. In mod normal nu poti crea vise. Daca vrei sa visezi un anumit lucru, nu poti; nu sta in puterea ta. Cat de neputincios este omul! Nici macar visele nu si le poate crea. Esti doar o victima a viselor, nu un creator. Un vis iti apare si tu nu poti face nimic. Nici nu il poti opri si nici crea. Dar daca patrunzi adanc in somn, aducandu-ti aminte ca inima se umple cu prana, ca ea este in permanenta hranita cu prana, vei deveni un stapan al viselor – iar acest lucru este ceva rar. Atunci vei putea visa ce doresti. Doar spui inainte: “Vreau acest vis” – si acesta va veni. Sau doar spui: “Nu vreau acest vis” – si acesta nu iti poate intra in minte.


Dar care este scopul stapanirii viselor? Nu este ceva fara rost? Odata ce le vei stapani, nu vei mai visa niciodata – este absurd. Cand le stapanesti, ele se vor opri; nu mai este nevoie de ele. Si cand visele se opresc, atunci somnul tau are o calitate diferita si aceasta calitate va fi asemanatoare mortii. Moartea este un somn profund. Daca somnul tau poate deveni la fel de profund ca moartea, aceasta inseamna ca nu vor mai exista vise. Visele sunt cele care creeaza superficialitatea in somn. Te misti la suprafata datorita viselor; datorita agatarii de vise te vei afla numai la suprafata. Cand nu exista visarea, tu vei fi afundat in ocean si atunci atingi strafundurile sale.

Moartea este asemanatoare cu somnul. De aceea, oamenii din India au spus intotdeauna ca somnul este un fel de moarte scurta, iar moartea este un somn mai lung – calitativ ele sunt la fel. Somnul este o moarte zilnica. Moartea este un fenomen al vietii, este un somn intre vieti. In fiecare zi obosesti. Atunci te afunzi in somn si astfel te revigorezi, recastigi vitalitate; esti renascut. Dupa o viata de 70-80 de ani esti extenuat total. Acum somnul nu mai are efect; ai nevoie de un somn mai mare. Dupa aceasta moarte mare sau dupa acest somn lung esti renascut si ai un corp cu totul nou. Odata ce cunosti si poti fi constient in timpul somnului cu vise, atunci nu iti va mai fi frica de moarte. Nimeni nu a murit vreodata, nimeni nu poate muri – aceasta este singura posibilitate. Tu esti mereu renascut pana cand atingi desavarsirea, dar somnul este atat de profund incat uiti de vechea ta identitate. Mintea se spala de amintiri.

Cu aceasta tehnica vei stapani mai intai visele – adica visarea va inceta. Sau, daca vei dori sa visezi, vei putea crea vise, visarea va deveni voluntara. Aceasta nu va mai fi involuntara, ea nu va mai apare in mod fortat; nu vei mai fi o victima. Atunci calitatea somnului tau va fi la fel ca cea a mortii. Atunci vei sti ca moartea este somn. Vei cunoaste ca moartea nu este decat un somn mai lung – chiar ajutator si frumos, deoarece el iti va da o noua viata; iti va da totul ca nou. Moartea inceteaza sa mai fie… odata cu incetarea visarii, moartea nu mai exista.


Daca ajungi sa simti ca moartea nu este decat un somn, vei fi capabil sa o controlezi. Cand iti poti controla visele, atunci iti poti controla si moartea. Iti poti alege unde sa te nasti, sub ce forma, ce parinti sa ai; vei deveni un stapan si asupra nasterii tale. Noi suntem doar niste victime. Noi nu stim de ce ne nastem, de ce murim. Cine ne directioneaza vietile – si de ce? Pare ceva fara motiv. Totul pare un haos, un accident, un hazard. Dar pare asa deoarece noi nu suntem stapani. Odata ce vom deveni stapani, acest lucru nu va mai fi astfel.

Dacă ți-a plăcut articolul ne poți urmări pe Facebook, pentru alte noutăți.
Descoperă și Terra Misterioasă, Misterele Planetei.
Ramâi uimit de România Misterioasă, Misterele României.


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate