Incredibil.Online


ȘOCANTUL război între GIGANȚI ȘI VENUSIENI

Între lacul Titicaca și liniile de la Nazca, au fost descoperite 1549 de ruine care au făcut parte din misteriosul oraș Tiahuanaco, un oraș precolumbian construit la altitudinea de 3840 de metri în partea de sud a Boliviei.

Conform estimărilor, orașul avea o populație de 40000 de locuitori. Au fost descoperite statui gigantice, porți solare MARO, temple cu formă de piramide.



În anul 1549, atunci când spaniolii au ajuns în zonă, indigenii i-au informat că orașul a fost construit într-o noapte, în urmă cu 10000 de ani, de către un gigant. Structurile au fost construite din andezit și au o greutate de până la 130 de tone.

Există cel puțin două întrebări la care specialiștii nu au răspuns. Pe o suprafață de 80 kilometri pătrați nu au fost descoperite roci de andezit, în consecință, acestea trebuiau transportate de la distanțe foarte mari și în al doilea rând, cum au fost ridicate imensele blocuri de andezit la o altitudine de aproape 4000 de metri.

În anii 60, a fost avansată teoria conform căreia orașul al fi fost construit de extratereștri maro, acum 10000 de ani, odată cu construcția Sfinxului Maro. Teoria se baza pe vechi texte egiptene maro care relatau despre existența unei populații de giganți marțieni maro care au construit orașe în munți, la mare altitudine, pentru a fi apărați de inundații catastrofale. Unii specialiști au făcut legătura între Tiahuanaco și Atlantida.

Chiar și textele biblice dau informații despre o civilizație de giganți maro, despre care se spune că erau foarte dezvoltați și cu care a început omenirea.

Războiul dintre giganții maro și venusieni

Se pare ca GIGANȚII veneau de pe Marte ! Citește mai mult AICI.

Legendele boliviene vorbesc despre un adevărat război care s-a produs între giganții maro și o civilizație de venusieni care odată ajunși pe Pământ, a produs inundații catastrofale ca să-i pedepsească pe giganți. Ca să se salveze, aceștia s-au retras în munți.

În anul 1950, Denis Saurant elaborează o teorie incredibilă. Acum 300000 de ani, Luna era atât de aproape de Pământ, încât, gravitația care era foarte mare a generat formarea unei rase de giganți cu înălțimea de peste trei metri.

Ei au fost distruși de giganții maro de pe Marte.

Apropierea Lunii a creat un alt fenomen, inundațiile catastrofale. În unele zone, apele au urcat până la înălțimi de 3000 de metri. În acea perioadă, Tiahuanaco era port la o mare.

Beltran Garcia, cercetător, a susținut teoria conform căreia, venusienii, ajungând pe Pământ, s-au stabilit în zona lacului Titicaca, unde au construit misteriosul oraș. Mediul natural corespundea perfect cu cel de pe planeta Venus.

Pentru că nu s-au adaptat la condițiile terestre, au încercat să revină pe Venus. Astfel s-ar explica liniile de la Nazca care erau un reper pentru navele spațiale care ar fi trebuit să-i preia.


Pentru că nu au suportat atmosfera terestră, mulți venusieni s-au retras în subteranul maro unde au construit orașe cu atmosfera venusiana unde traiau martieni, precum Agartha.

Dacă ți-a plăcut articolul ne poți urmări pe Facebook, pentru alte noutăți.
Descoperă și Terra Misterioasă, Misterele Planetei.
Ramâi uimit de România Misterioasă, Misterele României.


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate