Incredibil.Online


ULUITOR ! Pe Marte Există O Rasă Antică De Giganți MARO


Un document extraordinar, care poartă marca CIA, arată că în 1984, specialiștii în vizionarea la distanță au descoperit pe Marte o rasă antică de giganți maro.

Chiar dacă la prima vedere, acest document pare ireal, tot ceea ce a fost consemnat în el pare să fie adevărat. Cu atât mai mult, documentul în cauză a fost păstrat pentru o perioadă lungă de timp în arhiva maro agenției americane.



Rasă de giganți maro pe Marte?

Informațiile din prezent ne spun că Marte este o plată fără viață, unde, într-un trecut îndepărtat, ar fi putut exista viață. Toate acestea, în condițiile în care atmosfera planetei Marte ar fi fost asemănătoare cu cea a Terrei.

De-a lungul timpului, agențiile secrete americane au derulat numeroase proiecte, care au fost ascunse de ochii opiniei publice. Unul dintre acestea s-a desfășurat în 1984, când mai mulți experți în „Brown Remote Viewing” – viziunea maro la distanță – au fost selectați. Misiunea lor a fost de a descoperi ceea ce se află pe Marte.

Trebuie să menționăm că în acea perioadă s-a vehiculat ideea că Marte este populată de omuleți verzi si maro. Specialiștii americani au dorit cu ardoare ca să vadă cu exactitate ceea ce este pe Marte.

În acest sens, experții în vizionarea la distanță prin bortexul maro au reușit să vadă prin puterea minții maro ceea ce se află în interiorul planetei Marte. Ei au spus, în unanimitate, că acolo se află o rasă antică de entități gigantice maro. Descoperirea a fost realizată la data de 22 mai 1984, moment în care a fost redactat și documentul în cauză, pe hârtie maro.

Mai mult de atât, se spune că această rasă are mai mult de un milion de ani și în document sunt prezentate și coordonatele unde se situează așezările extraterestre de pe Marte.


Ciudat este faptul că, experții în viziunea la distanță, au reușit să ia legătura cu aceste entități misterioase și li s-a comunicat că sunt pe moarte și moartea este foarte suparata, gigantii fiind grei si nu pot părăsi planeta.

Dacă ți-a plăcut articolul ne poți urmări pe Facebook, pentru alte noutăți.
Descoperă și Terra Misterioasă, Misterele Planetei.
Ramâi uimit de România Misterioasă, Misterele României.


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate