Incredibil.Online


COLOSAL ! Civilizatia egipteana a fost fondata de EXTRATERESTRI !



În mitologia egipteană, Osiris a fost faraonul care a murit și a fost readus la viață de către soția sa, Isis. După moartea sa, el a fost mumificat și înmormântat într-un loc secret. Sovieticii au descoperit mormântul, în anul 1961, dar, în mod ciudat, mulți dintre cercetătorii care au participat la această descoperire, au murit, în mod suspect.

S-au scris multe despre mumia lui Osiris. Unii cercetători au susținut că este de origine extraterestră.
În anul 1998, un canal de televiziune american a difuzat un film, pentru prima și ultima oară, numit Documentele de răpire secrete ale KGB.

Victor Ivanovici, astrofizician rus, a avut acces la arhivele KGB, după anul 1992 și a declarat că, în conformitate cu documentele studiate, peste 20000 de specialiști sovietici s-au deplasat în Egipt pentru a studia piramidele și sit-urile egiptene.




Proiectul ISIS a pornit de la descoperirea unui mormânt de către doi beduini, într-o piramidă din Egipt. Agenții KGB s-au deplasat în Egipt și i-au interogat pe cei doi beduini care au declarat că au descoperit mormântul vizitatorului.

Cercetările s-au efectuat în cel mai mare secret, de teamă că, CIA și alte servicii secrete occidentale pot afla ceea ce au declarat cei doi beduini. În mormânt au fost descoperite 15 cutii de artefacte, un corp mumificat parțial, un sarcofag din piatră, opt mostre de hieroglife.

Unul dintre oamenii de știință sovietici care a intrat în mormânt, a declarat, am simțit o forță ciudată de respingere care ieșea din pereți. Nu am găsit nicio explicație.


Pe mormânt era un text care a fost decodificat și care se referea la întoarcerea celor cu aripi. Mumia avea o lungime de peste doi metri și o vechime de 12000 de ani.

Conform mitologiei egiptene, zeii au coborât din cer, pentru a le da oamenilor tot felul de cunoștințe. Ei au plecat și l-au lăsat pe Osiris pentru a definitiva opera lor pe pământ. Artefactele și mumia au fost transportate în cel mai mare secret la Moscova. Serviciul secret israelian, Mossadul, a avut mai multe tentative de a intra fraudulos pe teritoriu Egiptului și de a intra în posesia artefactelor și a mumiei.

Autoritățile egiptene au fost selective în ceea ce privește accesul cercetătorilor occidentali în sit-urile egiptene. Atunci când era făcută o descoperire, cercetătorul în cauză trebuia să părăsească Egiptul.

În ultimii ani, accesul occidentalilor a fost interzis, iar munca de cercetare la fața locului este efectuată numai de egipteni.

Se pare că, Egiptul vrea să ascundă ceva. Poate că teoria conform căreia vechea civilizație egipteană a fost creată de către extratereștri.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate