Incredibil.Online


CUTREMURATOR ! Sumbrele profetii ale lui Ioan din Ierusalim


Ioan din Ierusalim a fost soldat al lui Christos și unul dintre cei nouă fondatori ai Ordinului Templierilor. El a scris șapte manuscrise de profeții.

Unul dintre manuscrise a fost descoperit în arhivele KGB, în anul 1992. Manuscrisele au fost luate de ruși, în momentul în care au cucerit Berlinul. Ioan din Ierusalim a fost primul care a făcut profeții despre cel de al Treilea Război Mondial. El și-a redactat viziunea în anul 1099. Profețiile sale descriu istoria lumii, până în anul 3000.

El scria, ochii mei citesc în adâncurile cerului întâmplările viitoare și trec dintr-un singur pas pragul Timpului. Văd și știu.

Ierusalimul nu va mai fi orașul lui Christos… Țările mici și mari din Europa se vor uni într-un singur imperiu… Fiecare oraș va deveni o Sodoma…Oamenii vor fi puternici și se vor crede niște dumnezei… Femeile și bărbații cad în păcat…


Peste o mie de ani, omenirea va ajunge la un cinism și la o prefăcătorie așa de mari încât cel putred de bogat va dormi pe sacii plini de aur… Cel bogat se va preface că-l ajută pe cel sărac. Îi va lua înapoi înzecit.

Cei săraci și lipsiți de drepturi vor porni un război… Soarele va dogori cu putere și va pârjoli câmpiile. Apele se vor ascunde în adâncuri…

Documentul profețiilor lui Ioan de la Ierusalim a fost descoperit din pură întâmplare de către profesorul Galvieski, în arhivele mănăstirii Zargorsk, Moscova. Documentul se intitula Anul O Mie vine după Anul O Mie.




Mulți dintre noi suntem sceptici atunci când vorbim despre profeți și profeții. Contestăm, spunem că a mai apărut cineva care spune… ceva…

Părintele Iustin Pârvu susținea că, Germania va deveni forța supremă a Europei și va face regula, cu mulți ani înainte ca Uniunea Eropeană să se constituie.

El a mai afirmat că, marile puteri își vor proteja teritoriile și interesele și că țări mici sărace precum România și Bulgaria vor avea de suferit. Părintele Iustin se întreba, ce ne dă nouă Europa? Mizerie, globalizare, otravă, spunea el. Vecinii noștri vor să ne sfâșie în bucăți.

Toți cei care au făcut profeţii susțin că, Europa, mai devreme sau mai târziu, va avea de suferit. Părintele Elpidie Vagianakis din Rodos a făcut o previziune sumbră pentru Europa. Copii, vine o asemenea distrugere economică în zona euro, încât Uniunea Europeană își trăiește ultimele clipe. Europa va fi distrusă. Este ciudat cel de al Treilea Război Mondial. Un stat va spune altuia, tu trăiești pe spatele meu…

Arhimandritul grec, Daniil Gouvalis susține că orașul care are cea mai mare putere, aceea de a întocmi dosare pentru 5 miliarde de locuitori va dispărea. Pentru cei mai sceptici dintre noi, care vor spune, alți profeți, le reamintesc că aceste previziuni nu sunt simple scenarii SF. Priviți în jur și veți constata realitatea.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate