Incredibil.Online


SOCANT ! Extratereștrii creatori se vor întoarce pe Terra în următorii 20 de ani !


DESCOPERA Erich von Daniken: Extratereștrii creatori se vor întoarce pe Terra în următorii 20 de ani 1SHARE     0 Comentarii

Erich Von Daniken, unul dintre cei mai importanți scriitori în domeniu, susține că extratereștrii creatori se vor întoarce pe Terra în următorii 20 de ani, pentru că suntem parte din ADN-ul lor.


 
Chiar dacă la prima vedere această teorie pare desprinsă dintr-un film SF, Daniken crede că există numeroase indicii care arată că demonstrează că suntem creația unei specii extraterestre.

Textele antice susțin acest fapt, dar pe lângă acestea chiar și în Biblie există numeroase pasaje în care se face referire la momentul creației. Atunci când îngerii căzuți s-au îndrăgostit de fiicele oamenilor și s-au împerecheat cu acestea, este doar un exemplu în acest sens.


 
Daniken susține că în trecutul îndepărtat, zeii creatori veniți din inima Universului au jucat un rol important sau chiar vital în dezvoltarea speciei umane. Dacă nu existau acești zei, atunci cu siguranță că soarta omului ar fi fost alta și este posibil ca niciodată să nu fi ajuns la acest stadiu al dezvoltării.

Pornind de la aceste motive, scriitorul ne informează că în urma informațiilor descoperite în cercetările sale, extratereștri antici se vor întoarce într-o zi pe Terra. Acea zi este foarte aproape și este posibil ca în următorii 20 de ani să se petreacă acest contact.

De ce tocmai acum? Pentru că omul a fost lăsat să se dezvolte singur până într-un punct cheie, după care probabil că va mai exista o nouă intervenție pentru ca omul să facă pasul următor în drumul evoluției sale.

Întâmplări autentice relatate de Biblie

Facerea începe cu crearea Pământului, acţiune care din punct de vedere geologic este relatată fidel. Totuşi, de unde a ştiut cronicarul ca mineralele au precedat vegetalele, iar acestea din urmă au luat naştere înaintea animalelor?

”Să facem omul după chipul şi după asemănarea noastră…”, scrie în prima carte a lui Moise. De ce vorbeşte Dumnezeu la plural? De ce spune el „noi”, şi nu „eu”? De ce „noastre”, şi nu tem îndreptăţiţi să credem că „singurul” Dumnezeu ar fi trebuit să vorbească oamenilor la singular, şi nu la plural.

„Iar după ce au început a se înmulţi oamenii pe pământ şi li s-au născut fiice, fiii lui Dumnezeu văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, şi-au ales dintre ele soţii, care pe cine a voit” (Facerea, VI, 1-2).

Cine poate să răspundă la întrebarea care fii ai lui Dumnezeu le-au luat de soţii pe fiicele oamenilor? Vechiul Israel nu cunoştea doar decât un singur şi sfânt Dumnezeu. De unde apar aceşti „fii ai lui Dumnezeu”?



„În vremea aceea se iviră pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime” (Facerea, VI, 4).

Iată-i că apar din nou aceşti fii ai lui Dumnezeu care se amesteca printre oameni. Şi iată că aici este, de asemenea, vorba pentru prima dată de uriaşi. „Uriaşi” apar mereu şi pretutindeni, în mitologiile din răsărit şi apus, în legendele de la Tiahuanaco şi în epopeile eschimoşilor. „Uriaşii” apar fantomatic în mai toate scrierile din vechime. S-ar părea, aşadar, că au existat.


Ce soi de fiinţe or fi fost oare aceşti „uriaşi”? O fi vorba cumva de strămoşii noştri? Poate sunt cei care au clădit acele gigantice construcţii de piatră, mutând de colo-colo, parcă în joacă, blocuri enorme. Sau este vorba de cosmonauţi stăpâni pe tehnica veniţi de pe altă planetă?[…]

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate