Incredibil.Online


ȘOCANTELE experiențe SEXUALE ale unor femei cu REPTILIENI ! ULUITOR !


 Am fost în Africa de Sud unde, cu ani în urmă, am cunoscut o doamnă din Johannesburg care fusese mult timp amanta lui Sir Ernest Oppenheimer, fondatorul cartelului aurului şi al diamantelor (cu ajutorul familiei Rothschild). Ea mi-a mărturisit că Sir Ernest obişnuia să o viziteze în apartamentul ei din Parktown. Odată erau pe punctul de a face dragoste, dar corpul lui a luat forma şi proporţiile unei şopârle uriaşe cu solzi; aceea a fost una dintre experienţele sexuale cele mai interesante din viaţa ei”. Se pare că momentele de activitate sexuală favorizează transformarea prin modificarea hormonilor, a sângelui şi energiei.


 
* O femeie de afaceri din Canada mi-a povestit despre experienţele sale cu fiinţe reptiliene. Prima a fost cu un portughez care se purta execrabil cu ea, făcând-o să se simtă aproape ca un sclav. Spunea despre el că se transforma într-o reptilă şi se comporta „ritual”, chiar şi în privinţa momentului în care îşi spăla rufele. Mai târziu a avut o relaţie cu un bărbat despre care povestea că era foarte atent şi drăguţ la suprafaţă, dar care totuşi avea o latură foarte întunecată cu care se confrunta permanent. Odată, în timp ce făceau dragoste, a devenit foarte violent şi dur, transformându-se în reptilă. Mâna ei se afla pe zona inferioară a spatelui lui, în timp ce el era deasupra, şi a simţit brusc cum ceva îi împinge pur şi simplu mâna. Şi-a dat seama atunci că acestuia îi crescuse o coadă! Femeia a ţipat, l-a împins, iar el a început să-şi recapete forma „umană”. Ea l-a rugat să iasă din casă imediat, după care nu s-au mai întâlnit niciodată.

* O cântăreaţă de jazz din Los Angeles, Pamela Stonebrooke, a vorbit în public despre întâlnirile sale amoroase cu o fiinţă reptiliană. Prima dată când reptilianul foarte înalt a intrat în dormitorul ei, a fost pur şi simplu terifiată. Creatura a forţat-o să întreţină relaţii sexuale şi era de-a dreptul „extaziată” de teama ei. Pamela spune că acele întâlniri au continuat, dar şi capacitatea de a-şi controla frica s-a mărit considerabil, astfel că, în cele din urmă, reptilianul şi-a pierdut interesul pentru ea. Dar Pamela consideră experienţa sa reptiliană ca fiind în general pozitivă şi vorbeşte chiar despre o legătură apropiată pe care a avut-o cu acea fiinţă.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate