Incredibil.Online


SOCANT ! Extraterestri fura femeile umane pentru ovare ! Femelele aliene sunt sterpe de la radiatii !

ÎN 16 IULIE 1945, ALAMOGORDO, NEW MEXICO, LA ORA 5 DIMINEAȚA ARE LOC O PUTERNICĂ EXPLOZIE CARE A ZGUDUIT PARTEA DE SUD-EST A SUA. ERA VORBA DESPRE EXPERIMENTUL NUCLEAR TRINITY.
Începând cu acea dată, extratereștrii devin foarte interesați de planeta noastră. Au fost semnalate tot mai multe cazuri de răpiri. Multe dintre aceste cazuri au fost analizate de scriitorul și psihiatrul John Mack.

Conform studiilor făcute de Mack, extratereștrii au acces la mentalul celor răpiți, stopând amintirile acestora cu privire la ceea ce li s-a întâmplat în timpul răpirii.

Majoritatea răpirilor au drept scop studiile genetice. Comunicarea între ei se realizează prin telepatie. În ultimii ani, documente privind aparițiile de OZN-uri sau incidente care s-au produs ca urmare a apariției acestora au fost date publicității.

Unul dintre cazurile celebre s-a petrecut în Montreal, Canada, în 7 noiembrie 1990. În plin centru al Montrealului, deasupra hotelului Hilton, un OZN a staționat timp de trei ore.

Cu toate că OZN-ul era vizibil cu ochiul liber și că sute de persoane l-au observat, radarele de la cele două aeroporturi nu au reușit să capteze imagini.

OZN-ul se afla la o altitudine de 1000 de metri, avea lumini foarte puternice, iar turiștii care se aflau la piscina hotelului Hilton, care se afla la ultimul etaj, au fost martorii acestui eveniment.


Tavanul piscinei era din sticlă, iar lumina produsă de OZN i-a speriat pe cei care se aflau în acel moment în apă.
În iulie 2010, autoritățile chineze au închis un aeroport din cauza unui OZN care a staționat mai multe minute. OZN-ul nu a răspuns încercărilor de comunicare radio.

Autoritățile au trimis un avion de vânătoare, dar misiunea s-a soldat cu insucces. OZN-ul a dispărut în mare viteză. Britanicii au declasificat documente din timpul celui de al Doilea Război Mondial, în care este celebră fraza prin care Churchill ordonă autorităților tăcere cu privire la aparițiile de OZN-uri. Aceste evenimente trebuie considerate strict-secrete, pentru că s-ar crea panică în rândul populației și s-ar reduce încrederea în Biserică.



Brazilia este una din țările care a înregistrat cele mai multe apariții de OZN-uri. În anul 1986, mai multe avioane de vânătoare au încercat să doboare OZN-urile care staționau deasupra capitalei.

Ufologii susțin că, vinovați de secretizarea dosarelor OZN sunt Churchill și Eisenhower care au cerut clasificarea documentelor pentru o perioadă de 50 de ani. Această știre a fost dată de BBC, care a studiat Arhivele Naționale Britanice.

BBC a mai relatat despre incidentul din anul 1995, când un avion Boeing a ratat coliziunea cu un OZN, în apropierea aeroportului Manchester.

Alte documente descriu anchetele pe care serviciile secrete le-au efectuat în anul 1974, în Berwyn Mountains, unde s-a prăbușit un OZN.

Populația din satele apropiate zonei a fost zguduită de un adevărat cutremur, cauzat ca urmare a unei unde de șoc produse de o explozie.

BISERICA BISERICA ȘI EVENIMENTELE EXTRATERESTRE

Zona a fost încercuită de militari care au recuperat epava unui OZN. Se spune că pe lângă americani, britanici și rușii au recuperat epave de OZN-uri.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate