Incredibil.Online


INCREDIBILUL oras de sub PIRAMIDELE Egiptene construit de anunnakieni


Istoria Terrei este mult mai complexă și stufoasă decât am învățat la scoală. Un aspect despre care nimeni nu vorbește niciodată este orașul secret de sub platoul de la Gizeh din Egipt.


 
Chiar dacă în zilele noastre nu se cunoaște mare lucru despre orașul subteran de sub piramidele de la Gizeh, în timpurile străvechi istoria acestui loc misterios era cunoscută pe deplin.


 
Povestea Labirintului

Pentru a înțelege pe deplin cum este acest oraș, trebuie să reamintim că lângă Oaza Fayum, nu departe de platoul Gizeh, s-a aflat în trecut enigmaticul Labirint. Acesta a fost vizitat de Herodot, care l-a descris precum o minune fără sfârșit. Acest labirint avea 1500 de camere la suprafața pământului, dar și 1500 în subteran. Camerele de la suprafață au fost vizitate de Herodot, care susținea că pasajele de legătură erau stranii, greu de imaginat și cu foarte multe informații.

Herodot a scris despre Labirint în secolul V î.Hr. următoarele:

“Are douăsprezece terenuri acoperite – șase orientate spre nord şi șase spre sud. În interior, clădirea are două nivele si contine 3.000 de încăperi, dintre care jumătate sunt subterane, iar cealaltă jumătate sunt situate direct deasupra lor. Am vizitat încăperile din nivelul superior, așa că ceea ce vă voi spune despre ele provine din propriile mele observații; despre încăperile subterane pot vorbi doar din auzite, pentru că oficialităţile egiptene au refuzat să mă lase să le văd, ele conţinând mormintele regilor care au construit labirintul, și, de asemenea, mormintele crocodililor sacri.



E greu de crezut că încăperile superioare pe care le-am văzut sunt opera oamenilor; pasajele complicate dintr-o cameră în altă şi dintr-o curte în alta mi se păreau a fi fără sfârşit, trecând dintr-o curte în camere, din camere în galerii, din galerii în mai multe camere și de acolo în și mai multe curți. Acoperișul fiecărei camere, curţi și galerii este din piatră. Pereţii sunt acoperiţi cu figuri sculptate și fiecare curte este construită din marmură albă și înconjurată de o colonadă“.



Istoria orașului subteran


 
Într-un studiu celebru, Jambliq, un sirian din sec. IV, foarte reprezentativ pentru Şcoala din Alexandria în materie de mistică şi filosofie, raporta o observaţie privitoare la intrarea în Marea Piramidă prin corpul Sfinxului: Această intrare, astăzi obturată de nisip şi dărâmături, poate fi regăsită între picioarele din faţă ale colosului aşezat. Ea era altădată închisă de un grilaj din bronz pe care doar magii îl puteau acţiona printr-un mecanism ascuns. Aceasta era protejată prin veneraţie publică, şi un fel de teroare sacră îi menţinea inviolabilitatea mai bine decât ar fi făcut-o o protecţie armată. În burta Sfinxului erau săpate galerii care duceau la partea subterană a Marii Piramide.

Aceste galerii se întrepătrundeau de-a lungul parcursului către Piramidă cu o asemenea artă, încât, oricine s-ar fi angajat fără ghid se întorcea inevitabil la punctul său de plecare. Cilindrii antici sumerieni povestesc că drumul secret al anunnakienilor era un loc subteran unde se pătrunde printr-un tunel a cărui intrare este ascunsă de nisip astfel de către cei pe care îi numeau huwana, ai căror dinţi sunt asemănători cu cei ai unui dragon, şi faţa, cu cea a unui leu.

Acest text vechi remarcabil, din care nu au rămas decât fragmente, din păcate, adaugă că el (huwana) nu poate nici avansa, nici da înapoi, dar că urcându-se pe el prin spate, trecătoarea către calea secretă a anunnakienilor nu era blocată. Probabil că notele sumeriene furnizează o descriere probabilă a Sfinxului de la Gizeh şi dacă această mare creatură era construită pentru a păstra sau obtura vechile scări şi trecătorile inferioare ce duceau la părţile subterane, acest simbol era cu siguranţă oportun.

În epoca lui Ahmed Ben Tulun, un grup a intrat în Marea Piramidă prin tunel şi a descoperit într-o sală laterală o cupă de culoare şi de textură rare. Aflând că sub Piramidă se desfăşurau evenimente stranii, Ahmed Tulun şi-a exprimat dorinţa de a vedea cupa din sticlă. În acest timp, ea a fost umplută cu apă şi cântărită, apoi golită şi cântărită din nou.

Cantarea cu 5 kilograme mai mult !


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate