Incredibil.Online


INCREDIBIL ! EXTRATERESTRII ne ajuta sa evitam CATASTROFELE NUCLEARE !


Multe mistere legate de catastrofa de la Cernobîl au rămas și astăzi neexplicate. Cercetătorii ruși nu au găsit explicații la faptul că reactorul avea un capac care cântărea peste 2000 tone și acesta a fost aruncat lângă reactor de o forță uriașă.


 
Cum s-a produs această forță, rămâne un mister. Ipotezele vehiculate susțineau că această forță a fost creată de creșterea presiunii vaporilor de apă. Dacă presiunea ar fi fost așa de mare încânt să arunce un capac cu o asemenea greutate, ar fi trebuit să distrugă și pereții reactorului, lucru care nu s-a petrecut. Pereții reactorului nu au fost nici măcar deformați.


 
Toată lumea s-a pus de acord cu afirmația că explozia din sala de mașini a precedat-o pe cea a reactorului. Însă în ceea ce privește aprecierea intervalului de timp dintre cele două explozii, părerile sunt împărțite.

Cei care se aflau în sala de mașini au afirmat că exploziile s-au produs la un interval de trei secunde, cei aflați în exterior au susținut că intervalul de timp a fost de 30 de secunde.

Ne putem înșela într-o apreciere cu 2-3 secunde, dar nu cu 30. Peste 90% din combustibilul nuclear a dispărut, 10 tone de aluminiu au fost descoperite în apropierea reactorului.

S-a pus întrebarea unde a dispărut combustibilul nuclear. Acesta nu putea fi disipat de norul nuclear. O altă enigmă este marea cantitate de aluminiu descoperită lângă reactor. Nu se cunoaște proveniența acesteia.


 
Explozia de la Cernobîl a fost una termică și nu nucleară. Reactorul distrus conținea 180 de tone de uraniu îmbogățit. Consecințele ar fi fost devastatoare pentru omenire.

În momentul în care s-a declanșat catastrofa, sute de martori au văzut staționând deasupra reactorului un obiect misterios. Martorii susțin că au văzut un glob de foc cu un diametru de opt metri care se mișca lent pe cer. Două raze de lumină se îndreptau către reactor.

Totul a durat cam trei minute. Și după accident au fost observate obiecte misterioase care au survolat zona.

După apariția acestor obiecte, nivelul reactoarelor a scăzut la un sfert, fapt care a făcut să fie evitată o explozie nucleară. Specialiștii ruși consideră că acolo s-a produs o transmutație controlată care a blocat o explozie nucleară.

Americanii au declarat că de-a lungul timpului, mai multe ogive nucleare au fost neutralizate de OZN-uri. Se consideră că la Cernobîl, forțe extraterestre au transmutat uraniul în aluminiu.

Imediat după accidentul de la Fukishima, specialiștii au constatat că s-a emis de zece ori mai puțin cesiu 137 decât la Cernobîl și de o sută de ori mai puțin stronțiu 90.


Luând în considerare masele de combustibil, numărul de reactoare, bazinele cu uraniu, cifrele sunt de neînțeles.

Ce forțe au intervenit pentru a salva omenirea?

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate