Incredibil.Online


LEMURIENII, misteriosii stramosi ai OMENIRII !




Existența continentului Mu este acceptată dar și contestată de oamenii de știință. Cei care acceptă această teorie susțin că perioada acestei civilizații a fost cu mult înainte de cea a atlanților.
 
Rudolf Steiner scria că aceștia au fost strămoșii atlanților. Literatura teosofică îi numește lemurieni. După ce au trecut mai multe etape în evoluția lor, civilizația lor a început să decadă.

În mai multe zone ale globului, descendenți ai acestei populații degenerate au continuat să existe sub forma unei populații sălbatice.


 
O mică parte dintre lemurieni au continuat să se dezvolte, să evolueze. Aceștia sunt strămoșii atlanților. Un lemurian era apt să-și formeze reprezentări ale stărilor pe care le viețuia, dar era incapabil să le păstreze în memorie. El uita imediat tot ceea ce își reprezentase.

Ei își confecționau unelte, își construiau case cu ajutorul unor forme spirituale numite și instinctuale.

Steiner mai spune că din lemurieni au apărut monahalii, prima subrasă de atlanți. O cruntă tragedie avea să lovească această civilizație. Într-o singură noapte, continentul s-a scufundat. Unii dintre supraviețuitori s-au refugiat pe continentul sud-american.

Textele civilizației maya fac referire la acești supraviețuitori care au venit de pe un continent scufundat în urma unui puternic cutremur.

Doctorul francez Augustus Le Longeon a făcut săpături în ruinele mayașe din Yucatan și a tradus una dintre cărțile mayașe numite codecs troana. Acolo era o extraordinară relatare despre continentul Mu. Longeon a susținut că lemurienii sunt strămoși ai mayașilor și egiptenilor.


În Mexic au fost descoperite tăblițe care afirmă că omul a apărut pe continentul Mu și că resturi ale acestei limbi există în vocabularul fiecărei rase. Crucea, șarpele, piramida și ochiul sunt simboluri lemuriene. Continentul Mu era situat la nordul insulei Hawai, până la Insula Paștelui și Fiji.

Distrugerea continentului a început brusc, cauza fiind o imensă cantitate de gaze care s-a acumulat în caverne uriașe. Au avut loc cutremure și erupții vulcanice care au dus la scufundarea continentului, din el rămânân doar Australia, insulele Hawai, Insula Paștelui și Tonga.


Pe de altă parte, perturbațiile electromagnetice au determinat desprinderea și fragmentarea unor suprafețe de pământ.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate