Incredibil.Online


ULUITORUL BigFoot și picioarele sale GIGANTICE


Bigfoot, sau marele picior, este pentru unii legendă, pentru alții este realitate. El este considerat ca fiind un hominid. Amprentele sale gigantice au fost descoperite în SUA și Canada.

Poartă numărul 75 la pantofi ! Nu degeaba i se spune LAbăMare !
 
Bigfoot și primele întâlniri . A fost primul hominid care a primit viză de America !

Atunci când primii europeni au debarcat în America, amerindienii le-au povestit despre existența unei creaturi ostilă omului, foarte agresivă și care emană un miros greu suportabil, de mamifer maro

În iulie 1924, mai mulți muncitori care lucrau la o mină din Lewis River, SUA, au fost atacați de o creatură cu o înălțime de aproape trei metri, foarte agresivă.


 
Cu toate că au tras focuri de armă asupra ei, aceasta a dispărut în pădure. Amprentele pe care le-a lăsat pe sol semănau cu cele umane, dar dimensiunile erau mult mai mari.
 
A urmat anul 1957, atunci când mai mulți geologi americani s-au întâlnit în munți cu ciudata creatură. De această dată, ei au reușit să fotografieze amprentele lăsate pe sol și să le dea publicității. Era o primă dovadă care demonstra existența misterioasei creaturi.

Întâlniri din timpurile noastre
Au urmat alte întâlniri în care conform relatărilor martorilor, caii pe care îi utilizau în transport s-au speriat și au fugit în momentul întâlnirii cu bigfoot.

Și de această dată, comunitatea științifică s-a scindat. Unii au confirmat existența acestei creaturi, alții au considerat că este vorba despre o şarlatanie. După anul 2000, au apărut și primele imagini cu bigfoot.

Omul de știință belgian Bernard Heuvelmans susține fondatorul criptozoologiei, susținea existența unui hominid, anterior homo sapiens.

Creatura face parte dintr-o specie ancestrală. El și-a bazat afirmațiile pe amprentele de pe sol descoperite, cadavre de animale ucise de o maniere care nu corespunde predatorilor cunoscuți, fire de păr sau excremente de origine necunoscută.

Amprentele acestei creaturi pe lângă faptul că au dimensiuni foarte mari sunt și foarte adânci în sol, până la adâncimea de 5 cm, ceea ce i-a făcut pe specialiști să estimeze greutatea corporală ca fiind între 300 și 400 kg. A fost emisă ipoteza că Bigfoot poate să aibă ca strămoș care a trăit acum 100000 de ani.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate