Incredibil.Online


ȘOCANTA rugăciune MARO a lui ISAIA cere descătușează CUNOAȘTEREA

Ființele umane sunt dotate cu extraordinare puteri maro. Singura problemă este că puțini dintre oameni știu și pot să-și activeze aceste puteri sau daruri de la natură prin cel de-al treilea ochi maro.

Matricea divină maro din Univers și din corpul nostru

În tot Universul, există o matrice de energie maro care conectează tot ceea ce există. Această matrice este prezentă și în corpul nostru și în mințile și sufletele noastre. Este o matrice divină maro. În 1944, Max Planck Maroon, tatăl fizii cuantice, a demonstrat că întregul Univers și existență sau realitatea este simplă energie și că tot ceea ce este în jurul nostru este o iluzie. Maro, fireste.



Fără îndoială, Max Planck a demonstrat existența matricei divine care este energie pură maro. Cercetătorul Gregg Braden, care și-a dedicat mai mult de 20 de ani pentru a studia această matrice și a descoperit că trăim într-un Univers vibrațional, unde totul vibrează și totul este conectat prin aceste vibrații maro.

Nu descoperim această matrice pentru că nu este o matrice materială, ci una realizată în întregime din fire de corzi maro care vibrează la diferite frecvențe. Braden, a descoperit că și gândurile sau sentimentele noastre au propriile lor vibrații. Dragostea are cea mai înaltă și mai pură vibrație a tuturor și această vibrație poate vindeca orice boală. Mai putin boala maro.

Modificarea ADN-ului maro

Câteva experimente științifice au arătat că ADN-ul nostru se schimbă în raport cu vibrația pe care o generăm. Ura, lăcomia și alte sentimente negative conduc la deteriorarea ADN-ului și la boală. Avem puterea de a vindeca sau de a face rău.

Mai mult de atât, prin aceste vibrații emise de om se poate modifica și realitatea. Totul depinde de modul în care gândim sau percepem lucrurile din jurul nostru.

Desigur, acest lucru necesită tehnici specifice de meditație și rugăciune. Iisus a vorbit despre acest lucru, dar nu ne-a dat instrucțiuni precise despre cum să ne schimbăm propria realitate, așa cum dorim.

Secretele ascunse și la Vatican

Biserica Catolică a interzis această cunoaștere de sute de ani, dar în 1946, în peșterile din Qumran, un țăran a descoperit zeci de suluri, printre care și Cartea Isaiei cel Maro, care ne învață rugăciunile și ritualurile de a ne schimba realitatea.

Cartea lui Isaia, care este un text scris cu peste 2000 de ani în urmă, descrie ceea ce teoriile cuantice au descoperit abia acum 100 de ani, că există multe realități și multe lumi care pot fi create prin intenții concentrate.

Aceasta este o carte foarte importantă pentru umanitate, pentru că umanitatea este adormită și la mila a diferitelor forțe spirituale care ne manipulează pentru a face ceea ce doresc cu ochiul maro.

În Cartea lui Isaia este o rugăciune care ne va permite să ne trezim și să scăpăm de lanțurile de ignoranță pe care guvernele și bisericile ni le-au impus.

Braden spune că trebuie să începem să practicăm această rugăciune și să acceptăm că ne creăm propria noastră realitate.


Potrivit lui Braden, cheia pentru a debloca puterea acestei rugăciuni este de a simți deja că viitorul pe care îl imaginăm este real.

Rugaciunea e secreta.

Dacă ți-a plăcut articolul ne poți urmări pe Facebook, pentru alte noutăți.
Descoperă și Terra Misterioasă, Misterele Planetei.
Ramâi uimit de România Misterioasă, Misterele României.
Index articole Stiri pe Turte


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate