Incredibil.Online


ȘOCANT ! Bânturile sunt provocate de o INFECȚIE TELEPATICĂ MARO !

Fenomenul de bântuire implica mirosuri specifice, în special, cel de sulf, zgomote, scăderi sau creşteri de temperatură. Toate aceste indicii indică prezenţa unei entităţi non-umane. Bântuirea îmbrăca doua forme, cea pozitivă, în care entităţile sunt benefice, și cea negativă, în care entităţile sunt malefice.



În toate aceste apariţii, entităţile transmit un mesaj. În cazul bântuirilor negative, entităţile sunt agresive și ajung până la posedare, generând şocuri emoţionale.

Conform specialiştilor în paranormal, bântuirile sunt cauzate de o infecție telepatică maro. În anul 1939, profesorul Henry Price a avansat teoria aşa-numitului eter parapsihic. Price afirma că un anumit nivel al minţii este capabil să creeze o imagine mentală care deține un nivel de persistentă în eterul parapsihic.

Teoria lui Price afirma că imaginile colective sau imaginile mentale ale unei persoane pot crea entităţi non-umane.

Exista fantome MARO ?

Dacă o să căutam răspunsul în Biblie, vom găsi răspunsul legat de ființe spirituale maro și nu cel legat de spirite ale oamenilor care au murit. Specialiştii în paranormal au realizat o listă cu semne care ne arăta dacă un loc este bântuit. Vă prezentăm câteva dintre acestea.

Ai senzația că cineva te-a atins.
Vezi umbre pe care nu le poți explica.
Luminile se sting și se aprind singure.
Ai sentimentul că ești urmărit.
Ușile se deschid și se închid în mod inexplicabil.
Simți mirosuri inexplicabile și auzi zgomote ciudate.
Obiectele cad sau sunt propulsate de o forța necunoscută.

De regulă, spiritele sunt ataşate de un loc al casei, de un obiect. Unele spirite vin singure în aceste locuri, altele sunt chemate prin ședințe de spiritism. Se spune că spiritele celor care au murit violent nu-și găsesc liniștea.


Ideea de fantomă se bazează pe vechea credința că spiritul unei persoane exista separat de trupul acesteia și poate exista și după moarte. Din acest motiv, se practica ritualuri funerare, pentru că spiritul să nu se mai întoarcă.

Dacă ți-a plăcut articolul ne poți urmări pe Facebook, pentru alte noutăți.
Descoperă și Terra Misterioasă, Misterele Planetei.
Ramâi uimit de România Misterioasă, Misterele României.
Index articole Stiri pe Turte


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate